Два трика, които ще ви помогнат да сте по-добри в Pokemon GO

30856
Два трика, които ще ви помогнат да сте по-добри в Pokemon GO

Представяме ви два сайта, които със сигурност ще ви спестят много време в смятане, чудене и задаване на въпроси из групите и форумите, свързани с играта.

PidgeyCalc

За всеки треньор идва момент, в който решава, че е време да еволюира, или с други думи, да вдигне няколко левъла наведнъж. Почти всички сме наясно как действа Lucky Egg, а за останалите – това е предмет, удвояващ полученото XP за период от 30 минути. Най-добрата практиката е да задържиш възможно най-много еволюции, за да ги задействаш наведнъж, използвайки Lucky Egg. Според някои оптимюлния брой е 40 еволюции за 30-те минути.

PidgeyCalc ще ти помогне да употребиш по най-добрия начин booster-а, като ти каже колко еволюции можеш да направиш от покемоните в колекцията ти, колко XP ще събереш накрая и колко време ще ти отнеме процесът. Освен това ще те посъветва дали има смисъл да използваш Lucky Egg, ако няма, продължавай да събираш покемони.

За момента калкулаторът работи с няколко покемона, сред които, разбира се, често срещания Pidgey, както и Rattata, Zubat, Weedle, Caterpie и Eevee.

Въведи колко на брой покемона и candies имаш от дадения вид. Например 21 Pidgeys и 89 Pidgey candies. Калкулаторът изчислява, че първо трябва да трансферираш 11 Pidgeys, за да еволюираш 9, което ще ти донесе 9000 XP. Необходимото време е 4,5 минути, а накрая ще останеш с по едно Pidgey и едно Candy.

Вижте как никога да не разбират, че сте прочели съобщението им във Facebook

Всеки, който има приятели или клиенти във Facebook, несъмнено комуникира с тях чрез вградения чат в социалната мрежа. Веднага щом про...

PoGoToolKit – Evolution Calculator

Другият инструмент изчислява приблизителното CP на даден покемон от колекцията ти след евентуална еволюция. Например Doduo с 242 CP след като еволюира ще бъде с приблизително 529-542 CP според сайта.

За този калкулатор все още се събират данни и се търсят изчисления, които да определят възможно най-точно резултата. Има мнения, че теглото и ръстът на покемона също имат влияние, така че имай едно на ум, когато трнсферираш XL покемон.

Не забравяй, че колкото по-висок левъл си, натуралното CP на дивите покемони, които срещаш също ще бъде по-високо, също така покемоните, който си хванал в по-ранен етап от играта ще еволюират с по-ниско CP.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com