Двойките зодиакални знаци, които се обичат много, но накрая се разделят

26088
Двойките зодиакални знаци, които се обичат много, но накрая се разделят
Снимка: iStock

Има случаи, в които двама влюбени преживяват наистина бурна и емоционална любов, но пътищата им рано или късно се разделят. Когато първоначалната страст отмине и започне истинският живот, някои от чертите на характерите им не могат да се допълнят и компромисите не са достатъчни. Ако искате да разберете кои двойки зодиакални знаци се обичат много, но накрая се разделят, останете до края и вижте дали вашата е сред тях:

Овен и Везни

Тези два знака събуждат много страст помежду си и се обвързват дълбоко емоционално, но колебливият характер на Везната не се харесва особено на избухливия овенски нрав. Везните предпочитат да има спокойствие и баланс, докато Овните винаги търсят динамиката, енергичността и движението. Така колкото и да е силна страстта между тях, рано или късно тези два знака разделят своите пътища.

Тези 3 зодии ще пожънат късмет в любовта през тази зима

Телец и Скорпион

Телците са уравновесени и здраво стъпили на земята хора, които предпочитат спокойствието и сигурността. Това обаче понякога изглежда твърде сухо и рутинно, а Скорпионите определено не обичат да затъват в рутина. Страстта при тях може и да е изключителна в леглото, но ако не излезе и извън неговите рамки - връзката едва ли би пожънала дълготраен успех.

Близнаци и Стрелец

Тези два знака имат горе-долу сходни виждания за връзките и любовта. И тъй като обичат флиртовете и закачките, химията между тях се усеща още в първата секунда от срещата им. Така погледнато, всичко изглежда идеално, но и двата знака не могат да се примирят с някои от чертите на характера на другия - например Близнаците мразят твърде голямата самоувереност на Стрелците, че са най-умни и можещи, а Стрелците пък ненавиждат желанието на Близнаците да клюкарят.

Тези 3 зодии имат най-голям късмет в любовта

Рак и Козирог

Козирозите са по-емоционално сдържани и стабилни, докато Раците са твърде емоционални и веднага се прикрепват към половинката си. И именно това може да бъде причината за тяхната ряздала - твърде голямата зависимост на Рака от своя партньор. Определено това убива желанието на другия да спечели “плячката” си.

Лъв и Водолей

Водолеят мисли извън всякакви окови и граници, което определено се харесва на Лъва. От друга страна, той бива привлечен именно от тази самоуверена лъвска харизма. Между тези два знака може да се оформи наистина добра емоционална връзка, но Лъвът е възможно да разруши магията поради постоянния си стремеж вниманието винаги да е насочено изцяло върху него. Водолеят обаче не може да му подсигури това, тъй като за представителите на този знак това е просто нетърпимо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com