Еfbet: Мобилните иновации са основен мотор за онлайн залаганията

489
Еfbet: Мобилните иновации са основен мотор за онлайн залаганията
Снимка: Архив

Използването на мобилни приложения се превърща все повече не просто в ежедневие, а в постоянна необходимост. Интернет заема все по-голяма част от живота на хората, и то посредством мобилните им телефони. А онлайн залаганията като една от най-бързо разрастващите се индустрии в световен мащаб не просто се възползва от технологичните възможности. Спорт бетингът използва интернет и иновациите като мотор за още по-голяма акселерация в развитието.

Въпреки че е трудно да се обхванат всички възможни данни и да се даде пълна глобална картина, все пак има информация, която потвърждава такава тенденция. Според актуални изчисления на авторитетна агенция като Statista глобалните приходи от спортни залози във виртуалното пространство приближават 40 милиарда на годишна база. На този етап това число все още е “само” около 1/6 от общия обем на пазара, който все така формира голяма част от оборота си от офлайн локации като казина, букмейкърски пунктове, хиподруми за конни надбягвания и т.н.

Ръстът на онлайн залозите се дължи в голяма степен на развитието на мобилните приложения. Това е тенденция, която важи в световен мащаб и която по съвсем естествен път се пренася и в България. Все повече любители на прогнозите например вече използват ефбет апликация, тъй като тя улеснява достъпа им до системата на един от основните букмейкъри в страната. Специализираният софтуер в мобилното устройство (смартфон или таблет) дава бърз достъп до най-интересните събития на базара, като предоставя на клиентите цялостното съдържание, което може да се открие и в по-традиционната вече уеб версия. Мобилните приложения на букмейкъра (както и тези на конкурентите на пазара) са конструирани така, че да бъдат идентични като функционалност на това, което може да се намери в уебсайта на компанията.

Операционната система има значение

Огромната част от мобилните устройства използват една от двете основни операционни системи – iOS или Android. От съществено значение е на каква точно платформа работи даден смартфон или таблет, за да свали и инсталира подходящото приложение. При продуктите на Apple например (iPhone, iPad) процесът е по-лесен, тъй като всичко може да се намери директно във “вътрешния” за системата пазар. Apple Store предлага всички налични за операционната система апликации, включително и тези, предназначение за онлайн залагания.

При Android-ските апарати е малко по-сложно. Заради стриктна политика по отношение на онлайн залаганията Google Store просто не поддържа такъв софтуер в своя магазин. Затова независимо дали потребителят търси efbet апликация или приложение на друг букмейкър, трябва да го изтегли от сайта на самата компания. По същество това не е голяма разлика, просто в етапа на даунлоуд и инсталиране е вероятно да бъде зададен въпрос от типа: “Софтуер с непознат източник ще бъде инсталиран на вашето устройство. Искате ли да продължите?” Няма проблем с това, мобилните приложения са сигурни, а и не заемат много място.

Освен че дават бърз достъп до онлайн бетинга, апликациите използват по-оптимално и интернет трафика в сравнения с мобилните версия на букмейкъра. Оказва се също така, че този тип иновации генерират и поддържат по-голям интерес сред потребителите благодарение на редовните нотификации за бонуси и новини. Такива могат да се получават и чрез уеб версията, но мобилните приложения правят целия процес по-бърз и удобен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com