Ето как да станеш любимка на майка му!

1527
Ето как да станеш любимка на майка му!
Снимка: iStock/Guliver

Несъмнено за една успешна връзка е важно да се разбираш със семейството му. А понякога може да е наистина трудно да се харесаш на свекървата…

Прекарването на дадено време с близките му може да се усложни връзката ви. Или пък да я заздрави… Сега се налага да се съобразявате с цели две семейства, всяко от които има своите странности, традиции, динамика и трудности. И все пак – най-сложната връзка си остава тази между теб и свекървата.

Не съществува „правилен“ подход към добри взаимоотношения с майката на вашия избраник. Възможно е още от самото начало да си допаднете, а може също така и да се окаже, че е невъзможно да се сприятелите поради някаква причина. Не е нужно да се насилвате да се обичате, но все пак винаги е възможно да се сближите със своята свекърва. Може и да не сте си близки но добрите взаимоотношения ще направят по-лесен и вашия живот, и този на партньора ви, а и въобще – на цялото семейство.

Как се казва майката на Васил Левски?

Васил Иванов Кунчев, както е вписан в църковния регистър, е роден на 18 юли 1837 година. Неговото детство е тежко, защото губи баща си,...

Ако се затруднявате да се сближите със свекърва си, ето няколко идеи, които да ви помогнат да започнете.

Разберете повече за нея

Дори и да ви изглежда инстинктивно и просто, това е наистина важно, а понякога го пропускаме. Обикновено възприемаме семейството на своя партньор само като негово продължение и не обръщаме внимание на факта, че то живее свой собствен живот и е с индивидуално история. Пробвайте да се поинтересувате от за живота на своята свекърва. Без значение каква е – все има нещо вълнуващо в нейната личност. Разпитайте за него, като се опитате да го направите така, че да почеткате егото ѝ.

Гответе заедно

Кухнята е сърцето на един дом и е прекрасно място, където да се опознаете по-добре със свекървата. Другият път, когато сте при нея, предложете помощта си. Попитайте я ще ви научи ли да готвите любимото ястие на сина си. Това със сигурност ще ви сближи.

Ценете майка си! Тя е НАЙ-добрият ви приятел!

Не забравяйте да казвате често на майка си колко я обичате, защото един ден ще се обадите, но тя няма да отговори ... Ако имате добри ...

Ако все пак тя предпочита да приготви храната сама, предложете да свършите нещо друго през това време.

Поговорете за темата, която е важна и обща за вас

Често между снаха и свекърва има някакво необяснимо съперничество. Тя е жената, която го е отгледала, познава го прекрасно, но по-късно вие се превръщате в най-важния човек в живота на детето й. Говорете за него, когато е бил дете, разглеждайте стари снимки, разказвайте си истории... По този начин ще й покажете, че добре разбирате колко важна е нейната роля в живота му.

Проявете интерес към нейните хобита

Градинарство, гоблени, йога, плетене: без значение какво е хобито, поинтересувайте се от него. Ако предпочита самостоятелните начинания, все пак е по-добре да не се месите. Но ако виждате, че е отворена за компания – предложете своята.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...