Ето как всяка зодия привлича любовта

756391
Ето как всяка зодия привлича любовта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е едно от най-красивите неща, които могат да се случат на един човек. И докато по темата са изписани много неща, разкриващи начина на влюбване на хората, то едно е ясно: всеки човек е различен и се влюбва в различни неща.

Оказва се, че зодията също оказва голямо влияние върху любовта. Всеки зодиакален знак обича по различен начин и именно това прави всички тях уникални и прекрасни. Дали става въпрос за нежна грижа, приемане или огромна доза авантюризъм, ето с какво привлича любовта всяка от зодиите.

Овен

21 март - 19 април

Страст. Вие буквално обичате всичко и сте готови на всякакви приключения. За вас любовта трябва да е грандиозна, предизвикваща и забавна. Именно с тези качества привличате партньори, които обичат авантюристичния ви дух.

Телец

20 април - 20 май

Ангажимент. Не се впускате в любовта лесно, но когато намерите човека, който търсите, той има сърцето ви завинаги. Вие давате на партньора си постоянство, стабилност и любов, която издържи теста на времето.

10 начина да се влюбите отново в партньора си

Дори ако вие и вашият любим сте много влюбени, винаги има начини да направите пламъка още по-силен. Това става като си припомняте стар...

Близнаци

21 май - 20 юни

Енергия. Вие сте животът на връзката, излъчващ чар, който е толкова неустоим. Имате голямо сърце, което постоянно споделя вашето знание, вашата страст и вътрешното ви чувство с вашия партньор.

Рак

21 юни - 22 юли

Усилие. Вие сте толкова грижовни и предпазващи вашата любов, тъй като това е втора природа за вас. За вас романтиката е грижата, която полагате за любимия и силата, с която го предпазвате по време на криза. Така с вас човек се чувства сигурен и защитен.

7 битовизма, които гарантират, че любовта ви е истинска

Понякога, особено след като делите дълго време едно легло с някой, ви се струва, че тръпката сякаш си е отишла. Не мислете, че е така -...

Лъв

23 юли - 22 август

Щедрост. Начинът, по който обичате, е като слънцето: силен, уверен и неопетнен, защото никога не можете да получите достатъчно от вашия човек и да ограничите преливащата любов вътре във вас.

Дева

23 август - 22 септември

Вниманието. Вие познавате партньора си, независимо дали е силен или недостатъчен. Обичате го точно такъв, какъвто е. Приемате го с всички негови хубави и лоши качества, а в замяна той е готов да отиде на край света заради вас. Така приемате вие истинската любов.

Всяка жена трябва да знае тези 5 важни урока за любовта

Понякога любовта наистина може да ни докара до лудост. Объркани сме, крием страховете си, а ние, жените, сме склонни често да преувелич...

Везни

23 септември - 22 октомври

Хармония. Имате толкова много любов да дадете, че искате да споделите с любимия всеки аспект от вашия вълнуващ и изпълнен живот. Лесно е човек да бъде с вас, защото няма драма. Вие просто се разбирате с хората и им давате от любовта си без да изисквате нищо в замяна.

Скорпион

23 октомври - 21 ноември

Предаността. Не губите време за премахване на всички разсейвания и съсредоточаване върху това кой наистина има значение за вас. Вашият човек може да бъде уверен, сте отдадени изцяло на връзката си, защото усеща, че му давате най-доброто от себе си.

Най-великите жени са от тези ТРИ ЗОДИИ

Разбира се, всяка жена в нещо е изключителна е незаменима. Но тези дами имат много. Странно, въпреки че те са щедро надарен и са носите...

Стрелец

22 ноември - 21 декември

Оптимизмът. Радостен и ентусиазиран, удоволствие е човек да бъде около вас. Силната ви вяра и способността да видите доброто във всяка ситуация ги насърчава да живеят най-добре с вас до себе си. Вие сте подкрепящи и способни да разведрите дори най-тежката ситуация.

Козирог

22 декември - 19 януари

Стабилност. Във вашата връзка никога не пропускате да бъдете там за партньора си по всякакъв начин, по който можете. Вие сте неговата стабилна опора, стълбът на силата и непоколебимата любов на неговия живот.

Как реагират мъжете от различните зодии, когато видят гола жена

Овен: 21 март - 19 април Той мисли три крачки напред, представяйки всичко, което иска да направи с нея. Представя си всички ъгли, от к...

Водолей

20 януари - 18 февруари

Честност. Отварянето с чувствата ви не е лесно за вас, но това, което можете да предложите на партньора ви, е прозрачността, откритостта и искреността, която разкривате само пред човека, за когото ви е грижа.

Риби

19 февруари - 20 март

Нежна и мека, няма граници в топлината, състраданието и грижите, които давате на партньора си. Опитвате се да се свържете с тяхното чувство и винаги да давате най-доброто от себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com