Ето какво правят всяка седмица хората с щастливи връзки

6746
Ето какво правят всяка седмица хората с щастливи връзки
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо лошо в създаването на традиции в една връзка, които се повтарят постоянно. Вие и вашият партньор се връщате от работа, напазарували сте, приготвяте си вечеря, докато обсъждате как е минал деня ви, вечеряте, а след това се отпуснете сгушени на дивана и пускате любимото си предаване. Идилия. Това е вашето нещо. Мислите си, че можете да го правите до края на дните си. Но колкото повече пъти го правите, толкова повече вероятността за романтика изчезва напълно, докато накрая се оказвате с две отделни одеала в двата края на дивана или започвате да се карате за това какво точно да гледате тази вечер. Това ли се случва с любовта, когато се намеси рутината? И как някои двойки успяват да я изгонят от живота си и да бъдат влюбени, без значение от колко време са заедно?

Какво правят двойките, за да останат щастливи?

10 трика за истинско щастие

Истинското щастие е емоционално състояние, към което всеки се стреми. Ето 10 кратки съвета за щастлив живот, които е хубаво да си при...

Всъщност е много просто, но много малко хора го определят като фактор и наистина го правят когато имат връзка: имат отделни приятели с отделни интереси и се виждат с тях поотделно поне веднъж седмично.

Защо работи?

Тъй като времето, прекарано с други хора, ви помага да изградите по-добро чувство за себе си във вашата връзка, което ви дава лична реализация. Така запазвате своята индивидуалност и в същото време сте част от романтични отношения с друг човек. И двете неща заедно ви правят като цяло по-щастлив човек. Времето далеч от партньора ви помага да си припомните всички причини, поради които всъщност обичате да сте с него.

Така, когато отново сте заедно, ще имате повече теми за разговор, по-малко раздразнение в следствие на битовизми и много повече радост от времето, което прекарвате заедно. Проблемът при повечето двойки е, че позволяват да изгубят себе си във връзката си. Така неусетно се променят, а това създава проблеми. Така че, ако искате да имате щастлива и пълноценна връзка, спомнете си за всички приятели, с които не сте се виждали от месеци, защото сте обвързани, и веднага им се обадете, за да организирате среща. Така помагате на връзката си и на себе си. С един куршум, два заека.

Три упражнения, с които да постигнем щастието

През живота си сте имали и ще имате хиляди различни цели и всички те имат една обща цел - да подобрите качеството си на живот в една ил...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com