X
 
 

Какви са Стрелците в ЛЮБОВТА

10133 0
Какви са Стрелците в ЛЮБОВТА
Снимка: Pixabay.com
Представителите на зодия Стрелец са естествено надарени с привлекателна сексуалност. Те са пресметливи любовници, способни да контролират чувствата и страстите си.

Някои от зодия Стрелец, търсят богат и успешен бизнес партньор, докато други представители на този знак, постоянно търсят ярки и свежи усещания. Така Стрелецът третира чувствата като хазарт. Между другото, според любовния хороскоп и двата вида са сходни - като партньори избират изключителна и интересна личност.

Мъжът Стрелец - войн, който не се страхува да изразява себе си

Управляван от Юпитер, владетеля на боговете, мъжът Стрелец има известно благородно отношение към всичко в живота си. Той демонстрира ум...

Мъжът Стрелец търси добра жена за себе си и грижовна майка за децата си. Жената на мечтите му е не само умна и красива, но и отлична домакиня в къщата. Стрелецът е отличен семеен мъж, който не е против интимните отношения извън семейството. Всъщност мъжът Стрелец не смесва семейно и мимолетно хоби, но вярва, че изневярата не е пречка за силните семейни връзки. Вярно е, че според любовния хороскоп Стрелецът вилнее при мисълта, че някой му изневерява лично. Стреми се да избягва емоционалните сцени и всячески се опитват да избегне скандал.

Жената Стрелец е горда дама, която в характера си е като мъж. Тя има аналитичен ум. В името на любим човек жената Стрелец е готова да пожертва всичко. Само, че не прощава откровено предателство и измяна. Тук няма нищо изненадващо. Преживяла раздяла с партньор, тя отново се втурва в търсене на своя перфектен мъж.

Стрелецът има много лек характер, което му помага да намери общ език с Близнаци, Водолей, Овен и Лъв. Не е препоръчително да създава съвместни отношения с Дева.

Стрелецът не търси лесни начини за щастие и това до голяма степен се отразява на личния му живот. За щастие, представителите на тази зодия са надарени с развито чувство за самосъхранение, избягват връзки, които могат да им навредят. Независимо от това, неуспехите в личния живот понякога ги очакват. Причината за това е авантюристичният характер и невъзможността да се спрат в момент, когато е необходимо.

Жената Стрелец - оптимистично момиче, което никой не може да опитоми

Стрелецът е любознателен и винаги любопитен. Този знак управлява Дома на философията, а жената Стрелец винаги търси истината при всякак...

Стрелецът може да достигне лично щастие и духовна хармония, чрез упоритостта си. Именно поради тази причина много романи, започват вълнуващо интересно и често водят до създаването на съюзи. Такива, в които на практика няма истински мир. В тях се крият причини за оплаквания и недоволство, критика, упреци и раздразнения. В същото време, Стрелецът изобщо не се стреми да се раздели с избраника си и не смее да се пречупи, очаквайки, че нещата ще потръгнат гладко. Една двойка, в която има един представител на зодия Стрелец, може да съществува достатъчно дълго с надеждата за хармония, но никога да не я достига.

За да стане по-щастлив в личния си живот, Стрелецът, трябва да признае, че въпреки присъщата му енергия, активност и духовна сила, понякога изпитва нужда от чувство за сигурност. Колкото и да е странно, тези любители на авантюризъм и опасни приключения, високо ценят стабилността, лоялността и предаността у партньора си.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...