Голфът е най-популярното извинение за изневяра

7778
Голфът е най-популярното извинение за изневяра

Ще разочароваме всички, които си помислиха, че става въпрос за автомобила голф и поредната закачка с град Перник. Тук става дума за играта голф и опасностите, които може да крие фразата "Скъпа, отивам да поиграя малко голф". Въпреки че изглежда безобидна, се оказва, че от тази фраза жените трябва да се притесняват най-много.

Британският сайт за извънбрачни връзки IllicitEncounters.com установил, че 45% от мъжете използват голфа като извинение, за да излязат от вкъщи и да изневерят на партньорката си. Второто най-популярно извинение е гледането на мотоциклетни състезания, което не е особено изненадващо, като се има предвид, че мъжете обичайно изпитват страст към колите и жените никога не задават въпроси в тази връзка.

Сексът сутрин ще ви спаси от махмурлука

Бразилски експерти са открили най-ефективния и най-бърз начин да се отървете от махмурлука. Според тях най-доброто е на сутринта след т...

"Не е необичайно мъжете да използват свое хоби като голф или интерес към бързи коли като извинение да излязат от къщи. Дори съм виждала мъже, които използват хобито си като прикритие за тайна връзка", казва говорителката на сайта Роузи Фрийман-Джоунс, предаде БГНЕС.

Голфът е идеалното извинение заради продължителността на игрите. Те могат да траят цял ден, което означава, че мъжът може да отсъства часове наред от дома, без партньорката му да задава много въпроси.

Заради отдалечеността на голф игрищата мъжете могат да използват като извинение и липсата на покритие за това че не са се обадили по-рано и така да запазят добрите си отношения с партньорката.

Игра на футбол с приятели е третото най-популярно извинение, като 14% от участниците в допитването заявили, че го използват редовно, за да излязат от къщи. Използването на спорта като извинение за отсъствие от дома се оказва много популярно, тъй като съответно 11% и 2% от анкетираните казвали на партньорката си, че отиват да гледат крикет или ръгби. Изглежда, че риболовът вече не е популярно занимание за мъжете, тъй като едва 1% от участниците заявили, че използват риболовните уикенди като извинение за среща с друга жена.

Кукла за секс бори пътните произшествия в Китай

Броят на катастрофите в опасен пътен участък в китайския град Нинбо бе намален драстично, след като китайка завърза надуваема кукла з...

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com