Характерни черти за зодиите Козирог, Риби и Водолей

73319
Характерни черти за зодиите Козирог, Риби и Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един човек е различен по свой собствен начин. Това, обаче, съвсем не означава, че нямаме прилики с останалите. Особено щом стане въпрос за някой, който споделя нашия зодиакален знак. Според астрологията, можем да разберем кои са характерните черти на даден човек, само ако знаем коя зодия е. Оказва се, че месецът, в който сте родени, влияе и на развитието, начина ви на обличане и връзките с останалите.

Според зодиакалния ни знак можем да се запознаем с чертите на зодиите ни и със самите нас. Ето някои характерни черти в зодиите Козирог, Риби и Водолей, с какво се отличават и какво може да се очаква от тях.

3-те зодии, които винаги се връщат

Това са зодиите, с които може да се разделите, но пак ще се върнат. Обичат силно и макар да са горделиви, накрая винаги се връщат отнов...

Козирог

Характерно за представителите на тази зодия е да не разкриват и показват чувствата си. Те са честни, разумни, амбициозни и много трудно се отказват от цел, която са си наумили. Като девиз за тях е типичен “Аз действам“. Винаги постигат набелязаните цели. Външния вид за тях е не се свежда толкова до това с какво са облечени, а с какво им е удобно. Като за създаване на връзка и семейство са много подходящи тъй като са изключително сериозни. Най-добре си подхождат със зодиите: Скорпион,Рак, Телец, Дева, Лъв.

3-те най-злобни зодии

Риби

5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

Има жени, които само с един поглед успяват да покорят мъжете около себе си. Дали с горещо тяло, интелигентност или силна сексуална аура...

Това са хора надарени с дар слово, спокойствие и силен разум. Ако трябва да изберат сърцето или разума да послушат винаги разума е на първо място. Бързо взимат правилни решения, а за тях девиза е “Аз раздавам“. На външният си вид държат много, облечени са със стил и са винаги подредени. Харесват бляскавото и бижутата. На моменти са малко самотни. Подходящи партньори за тях са: Рак, Скорпион, Везни, Телец.

Водолей

Доста трудно е да се запознаеш с истинския им характер. Те са непостоянни, вятърничави и витаещи из облаците. За сметка на несериозността им обаче стои интелигентност, здрав разум и упоритост. Като девиз типичен за тях е “Аз знам“. Външния им вид и начина на обличане е малко старомоден, но те си го харесват и не се влияят от хорското мнение. Доста са оригинални в изпълненията си, както и в работата, която вършат с лекота. Подходящи зодии за партньорство с тях са: Близнаци, Везни, Лъв, Стрелец, Дева, Водолей.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com