Хоби според зодията - 2 част

2785
Хоби според зодията - 2 част
Снимка: iStock/Guliver

Везни

Родените под знака на Везни са много мечтатели  и това ги води към някои донякъде специфични хобита. Не е необичайно да видите някой от Везни да пише стихотворение, разказ или роман, както и да композира или аранжира песни с китара, пиано или цигулка. 

Хоби според зодията - 1 част

Овен Един от знаците с повече хобита от детството, обикновено  обичат да пеят и / или танцуват много, макар че като възрастни, ак...

Скорпион

От толкова разнообразни вкусове, че изглежда, че всъщност нямат хобита, а по-скоро се придържат към това, което им е под ръка, родените със знака на Скорпион имат за  основно хоби да прекарват време с приятели , четенето също ги интересува, просто не в непрекъснато, те могат да прочетат книга днес и още една след две години, да, когато дойде време да я прочетат, ще го направят с пълен интерес.

Стрелец

Ситуацията с вкуса на Стрелец заслужава специално отношение. Чувството му за съпричастност и споделяне с приятели стига до краен предел, че не само той споделя хобитата на друг, но и някои неща, на които изобщо не му харесва, той започва да се радва, само защото приятел го е поканил да се мотае. Слушането на музика и четенето са сред основните му хобита.

Козирог

Най-подходящото хоби за вас според зодията

Омръзва ли ви да седите дълго време вкъщи? Последвайте съвета на актьора Ник Оферман (който е и талантлив дърводелец): "Оставете телефо...

Те не трябва да експериментират с много хобита, те  се грижат за много без време.  Що се отнася обаче до хобитата през целия живот, те нямат нищо против да загубят малко време. Всъщност родителите на Козирог са известни, че споделят игри с децата си, топка, видео игри и дори детски състезания.

Водолей

Той има своите нормални хобита, включително четене, слушане на музика и излизане в парка или природни места,  където се чувства комфортно, но Водолеите също имат хобита на мечтите, те много обичат да се гмуркат и ако никога не са го правили, те разследват, гледат видеоклипове, забавляват се с хобито, въпреки че засега не могат да го практикуват.

Риби

Любители на дома,  Рибите имат най-честите и обичани хобита в семейния дом, те обичат да готвят (независимо колко добре или лошо готвят) и може да прекарват много часове в учене как да направи ястие. По очевидни причини това може да бъде благословия или риск за семейството, в зависимост от това колко добре или лошо готви. Те също така особено се наслаждават следобед или вечер, гледайки филми със семейството и по време на семейна среща или парти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com