Хороскоп на най-надеждните мъже по зодиакален знак

13354
Хороскоп на най-надеждните мъже по зодиакален знак
Снимка: Goumbik / Pixabay

12-о място - Риби

Почетното последно място в хороскопа на надеждните мъже е заето от Рибите, които във всяка непонятна ситуация размахват перките и отиват на дъното. Единственият начин да предотвратите сливането на рибата е да я поставите в аквариум и за надеждност да я покриете със стоманобетонна плоча отгоре.

11-о място - Стрелец

Стрелец и надеждност са антоними: според Стрелец животът е твърде кратък, за да го харчите за очакванията на другите хора, така че трябва да сте подготвени за факта, че той ще се слее в момента, когато юздите паднат. Освен това изобщо не е факт, че това ще бъде свързано с проблеми: Стрелецът може да подкрепи толкова пъти, колкото е необходимо в трудни ситуации, и след това да изчезне на фона на пълно благополучие.

10-о място - Близнаци

Десетото място е при Близнаците, от които никой нищо не очаква. R - репутация. От друга страна, не може да се каже, че са напълно ненадеждни: поне в своята променливост те са постоянни, за разлика от Стрелците. Като цяло Близнаците са лесни и приятни за любов и когато ви предаде, можете спокойно да му отхапете главата и той дори няма да протестира.

9-о място - Рак

Раците, тези признати добри семейни мъже, заемат девето място: на думи той е Лев Толстой, но в действителност той е penis vulgaris, защото само черупката е надеждна в Раците, в която те се крият при вида на всяка заплаха и оттам с оплакване обади се на мама.

8-о място - Водолей

Топ 3 на мъжките имена, които отблъскват жените

Името е това, с което всички ни запомнят. Но то не е просто комбинация от букви. Чрез името си въздействаме по определен начин на хорат...

Водолеите са абсолютно ненадеждни.

7-о място - Везни

Везните са променливи натури, но това не означава нищо: по отношение на избрания Везните са най-надеждните мъже в света. Единственият проблем е, че преди Везните да намерят тази, те ще сменят куп жени, така че изобщо не е факт, че това сте вие.

6-о място – Телец

Почетното централно място е на Телеца - мъжете като цяло са надеждни, но поради една причина: твърде са мързеливи и се страхуват да променят нещо драстично. Но ако има сила, която е готова да го хване за рогата и да го завлече до сергията му, Телецът все пак ще тръгне с нелепи извинения.

5 мъжки капана, в които жените често попадат

Когато са влюбени, повечето жени не разсъждават трезво, но в по-късен етап осъзнават, че сами са създали илюзии, в които вярват сляпо. ...

5-о място - Овен

Овните - смели воини. Освен това Овенът твърдо вярва, че само той е „истински мъж“, а всички останали знаци са мръсници и лигави. Има някаква истина в това и можете да се скриете зад Овена.  

4-то място - Козирог

Козирозите почти достигнаха челната тройка - мъже, на които можете напълно да разчитате: ако Козирогът е направил избор, той няма да отиде никъде и ще си носи кръста, ще се грижи за жената си докрай. Но трябва да имате предвид, че Козирозите имат особени идеи за грижа и всеки момент може да ви падне тухла от стената - за назидание.

3-то място - Скорпион

Разгадайте що за птица е мъжът до вас по формата на носа му

Може да разберете много за характера и същността на човека срещу вас от жестовете и мимиките му, стила и облеклото и дори от зодията, к...

Репутацията на главните женкари на хороскопа и истинските гадове от подземния свят е лъжа: всъщност Скорпионите просто се влюбват във всички подред и след това не се дават, наслаждавайки се на страданията на нещастните.

2-ро място - Дева

Сребърният медал отива при Девите - мъже, зад които можете да се скриете, така че по-късно да искате - не можете да излезете. Защото Девата не просто живее с вас, между другото, но плаща дълга си и в същото време защитава честта и съвестта. Ако имате нужда от надежден мъж - вземете Дева.

1-во място - Лъв

Първото място, златен медал и почетната титла най-надежден човек в света отиват при Лъвовете! Лъвовете са силни, смели и благородни, така че единствената добра причина, поради която Лъвът смята, че е възможно да остави близките си незащитени, е внезапна и преждевременна смърт. Отвън те са егоисти, домашни крале, а за гордостта са истински рицари, готови да се саможертват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com