Хотел предлага плуване с акули

20756
Хотел предлага плуване с акули

Докато някои от хотелите в България предлагат просто отделен санитарен възел, хотел в Дубай залага на нова атракция, която позволява на любителите на силните усещания и адреналина да плуват с акули, без да рискуват живота си, предаде вестник "Гълф Нюз".

Атракцията се нарича "Сафари с акули" и е достъпна за хора от 8 до 80 години. След кратко обучение на езика на знаците, използван под водата, посетителите получават необходимата екипировка и след това могат да се гмурнат в басейн с акули, калкани и екзотични риби.

Човекът е произлязъл от акулата

Учените откриха нова теория за произхода на човека, според която човеците са дошли от праисторическата акула, която е живяла на Земята ...

Екипировката включва раница с кислородни бутилки и специална защитна каска, благодарение на която дори неопитни водолази могат да се гмурнат, тъй като в нея има въздушен балон, който позволява постоянен приток на кислород. Самият костюм е тежък и ще ви отправи директно към дъното (около 10 метра дълбочина на басейна), баз да се реете свободно из водните дълбини (както е при класическото гмуркане).

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com