Историята на една обезобразена жена, която показа на света новото си лице (СНИМКИ)

104670
Историята на една обезобразена жена, която показа на света новото си лице (СНИМКИ)

28-годишната австралийка Дана Вулин претърпяла трета степен изгаряния, покриващи 64 на сто от тялото ѝ, след като е била нападната от съпругата на мъж, с когото наскоро се е срещала, според съобщения в местните медии.

Натали Димитровска, която завижда на красотата на Вивин и отчаяно иска да се помири с мъжа си, напада жертвата в ранните часове на 16 февруари 2012 г., под въздействието на наркотици. Преди това тя бомбардира Вивин със злостни телефонни разговори и заплашва, че ще „съсипе личицето ѝ“.

След нападението, което както казва Вивин я превръща в „човешко огнено кълбо“, Димитровска мисли жертвата си за мъртва. Съседи алармират за случилото се и Вивин е изпратена в Perth Hospital Royal – майка й казва, че е била неузнаваема.

5-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много проб...

Вивин, която призна, че предишният ѝ живот се е въртял около атрактивния ѝ външен вид, прекарва 30 месеца в интензивна хирургия. Тя носи предпазна маска, която я кара да се чувства „като нищо и никой“.

След отстраняване на маската си преди година, Вивин излезе на модния подиум в West Australian Ballet център. Тя каза, че се надява хората да видят „сила, мощ, увереност, самоуважение, смелост, решителност. Надявам се да погледнат през белезите и да видят отново Дана.“

Димитровска бе осъдена на 17 години затвор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com