X
 
 

Изневеряват ли по-често жените, които практикуват йога?

3944 1
photo of Изневеряват ли по-често жените, които практикуват йога?
Снимка: iStock/Guliver
Резултати в изследване сред 2 000 спортуващи жени показват, че жените, които практикуват йога като хоби, изневеряват най-много. Това е изследване на британската интернет платформа, предоставяща услуги на семейни, „Illicit Encounters“.

От анкетираните, които заявяват, че се занимават със спорт любителски и и че са имали поне една авантюра, точно 1 168 от 2 000 жени са отговорили, че практикуват йога.

Ето защо мъжете и жените изневеряват

Изневерите са доста често срещано явление в отношенията между двама души. Всъщност появата на изневяра зависи от обстоятелствата и от м...

Освен това 78% от жените с това хоби заявяват, че то е подобрило сексуалния им живот, а 52% признават, че са изневерили на партньора си поне веднъж.

На второ място в изследването са жените, бягайки от проблемите си чрез тичане в близкия парк или т.н. джогинг. 20% от тях изневеряват на партньора си. Третото място отива при тенисистките, следвани от ходещите на фитнес, плуване, колоездене.

Освен това 12% от анкетираните заявяват, че имат хоби, само за да прекарват по-малко време с партньора си. За 26% хобито е свързано с желание да опитат нещо ново, При 10 % това е повлияно от новия им партньор, а 8% просто искат да отслабнат. Около 6% го разглеждат като нов начин за облекчаване на стреса.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители