Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените от тези 3 зодии разчитат на мъжете във връзките си

28 май 2022, 22:00 часа

Дамите са особено крехки и уязвими същества, които имат нужда от помощ и трябва да бъдат подкрепяни. Това мнение съществува в обществото, но не всеки намира отклик в душата си.

Много момичета смятат за правилно да поемат различни отговорности, да поемат инициативата за много неща. Последното правят дори когато става дума за романтични връзки.

Но има и млади дами, които разчитат на мъжете по отношение на връзките, очакват първата крачка от тях, а самите те никога дори не се опитват да проявят някаква инициатива. Те са родени под няколко от знаците на зодиака.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

1. Рак

Момичетата от тази зодия никога няма да се приближат първи. Раците не се отличават с решителност и откритост, нямат способност да се отварят и в същото време се оказват много уязвими.

Те ще дадат инициативата на мъжа, а също така ще му устроят тестове, ще се пробват да разберат дали той им отива. При всичко това ще бъде изключително трудно да започнете афера с тях, защото тези млади дами изискват напълно специален подход към себе си.

2. Везни

Хората от това зодиакално съзвездие са донякъде консервативни, винаги остават верни на правилата и традициите, не ги променяйте.

Везните не смятат, че трябва да бъдат активни, те вярват, че мъжът трябва да направи първата крачка, като по този начин покаже, че е силен. Ако не е така, Везните го напускат, започват да търсят по-подходяща партия.

Те не искат да бъдат около някой, който изглежда слаб, който демонстрира тази грозна черта с целия си външен вид.

Зодиите, които си пасват перфектно

3. Водолей

Дамите от този знак могат да проявят инициатива по въпроси, свързани с работата, свободното време, общуването с приятели. Но в романтична връзка Водолеите предпочитат да прехвърлят инициативата на мъжа.

Те не искат да носят отговорност за нищо, което се случва в двойката, нямат желание да поемат излишни ангажименти. Поради тази причина те остават пасивни.

Не бива да чакате първата стъпка от младите дами от посочените съзвездия. Те не искат и не знаят как да го правят, дори не смятат за необходимо да го научат. За тях мъжът затов е силният пол, за да поема инициативата за всичко и да е опора на жената.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес