Жените от тези зодии често проявяват НЕУВАЖЕНИЕ към мъжете си

25380
Жените от тези зодии често проявяват НЕУВАЖЕНИЕ към мъжете си
Снимка: iStock/Guliver

Има много начини, по които партньорът ви може да бъде токсичен за вас, и не всеки от тях се забелязва веднага. Но това още веднъж показва колко е важно да следите за червени знамена във връзката си. Това важи не само когато се срещате, но и когато сте женени. Така ще бъдете сигурни, че имате здрава връзка с половинка, която подкрепя вашите цели и мечти. И така, от Лъв до Дева, жените от тези зодиакални знаци са склонни да не уважават съпруга си и да го омаловажават.

Лъв

Вербалната злоупотреба може да бъде голям червен флаг във всяка връзка, но много пъти злоупотребата идва по начин, който не е отчетливо забележим. Жените, управлявани от този зодиакален знак, държат да бъдат третирани правилно и да бъдат уважавани от партньорите си и семейството си. В този процес обаче те понякога отправят котешки забележки към съпруга си. Пасивно-агресивното поведение на Лъвовете убива любовта, която партньорът им изпитва към тях в дългосрочен план, и в някои случаи води до брак без любов.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Водолей

Поради високото си самочувствие и его Водолеят често се чувства по-висш от партньора си и го приема за даденост. Именно тогава някои жени Водолеи заповядват на половинката си и очакват от нея денонощно обожание. Водолеите са склонни да дават приоритет на кариерата си, без да се интересуват от професионалните стремежи на партньора си. Водолеите правят това само когато се чувстват изключително комфортно в една връзка и вярват, че са се уредили с някого или се чувстват по-добри от партньора си.

Дева

Някои жени от този земен знак имат щастието да се родят от привилегировани семейства, но въпреки това през целия си живот изпитват чувство за правота. Може би затова Девата често отправя малки прояви на неуважение към партньора си, които бавно подкопават самочувствието му. Това оказва дълбоко въздействие върху партньорите им и същевременно дава на Девата власт над тях, като я кара да изглежда непобедима. Но това води до разпадане на любовта между двамата съпрузи.

Макар че тези качества са общи, те са насочени предимно към вашите зодиакални качества; не е задължително всички горепосочени черти да са валидни за вас.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com