Как асцендент Овен ще повлияе на всяка зодия, в която е

13400
Как асцендент Овен ще повлияе на всяка зодия, в която е
Снимка: Pixabay

Добре, вашият асцендент е Овен. Какво обаче значи това за вас? Нека видим в този материал: 

Овен (21 март - 19 април)

Това е вашата зодия и асцендент и както при всички, вие ще се чувствате силни като бога на войната, на когото вашият знак е кръстен. Хората ще ви търсят за отговори и в природата ви е да предоставяте помощ. Умът и интелектът ви ще бъдат използвани от приятели и колеги през това време; хората се доверяват на вашите идеи и мнения.

Телец (20 април - 20 май)

Когато Телецът е засегнат от асцендент Овен, нека просто кажем, че е комбинация за купон. Прекарали сте достатъчно време на тъмно - дали това се отнася до зимата или до някакво потиснато състояние на апатия, вече няма значение. Събудили сте се и сте готови за забавление. И не мислете, че забавлението не може да доведе до нещо продуктивно. Със сигурност може и във вашия случай. Очаквайте царствено добро време, последвано от повишаване на работата.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Вие също ще почувствате прилив на сила във вените си, но тъй като сте Близнаци, ще се съмнявате, че съществува. Това е вашият голям шанс, Близнаци; не е нужно да се съмнявате в това. Позволете си радостта, която ви идва. Влиянието на Овена чука на вратата ви в момента, така че не го игнорирайте от страх. Това е вашето време да блеснете, но трябва да се оставите да продължите напред. Няма повече време за съмнения и сурово самооценяване, така че излезте от там и ги оставете да ви видят.

Рак (21 юни - 22 юли)

Може да почувствате неприятно чувство на недоволство от комбинацията с асцендент на Овен, Рак, и това всъщност може да бъде тласък за голяма промяна. Избягвате промяна за известно време; това е било в ума ви и знаете, че нещата не могат да останат такива, каквито са били. Овенът ще ви даде този тласък в правилната посока. Може да почувствате прилив на самочувствие - използвайте го и го насочете към собственото си положително предимство.

Лъв (23 юли - 22 август)

Големите мечти винаги са били в основата на онова, което те кара да заблестиш и сега, повече от всякога, ще искаш да проявиш тези големи мечти. Влиянието на енергията на Овена ще повлияе на чувството ви за действие; времето за сънуване свърши и е време да се работи сега. Този сезон ще усъвършенства това, което наистина искате и имате нужда, а вашето естествено усещане за желание за постижение ще ви отведе до целта. Така че, направете гол сега и не спирайте, докато не стигнете върха.

Дева (23 август - 22 септември)

Всичко е добре във вашия свят с тази комбинация с асцендент на Овен, Дева. Идва чувство на доволство; ти самият едва ли можеш да повярваш, но все пак има: мир. По ирония на съдбата, когато богът на войната Овен преминава във вашия свят, това има успокояващ ефект върху вас. Може би се чувствате по-уверени в избора си и определено ще почувствате духа на промяната. В този момент Овенът в живота ви може само да ви донесе яснота.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Никога не сте се чувствали наистина комфортно по време на влиянието на Овена и този път няма да промени този модел. Овенът разкрива най-лошото във вас, Везни и вие ще забележите. Ще се промените към по-добро, защото наистина виждате себе си като човек с голям потенциал за добро, но Овенът ще разкрие лошото и с това ще трябва да работите. Опитайте се да останете оптимистични. 

Какви са Овните според кръвната си група?

Нека видим на какви хора се делят представителите на зодия Овен според кръвната си група:  Хората от кръвна група "А: на зодия Ов...

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Овенът влияе на Скорпиона като това ще разкрие вашите най-мрачни мисли. Внимавайте за депресия в скоро време, но също така се опитайте да избягвате разочарованието на невинни наблюдатели. Сега ще се чувствате по-враждебно от всякога. Разчитайте на своята духовност, за да ви преведе през по-леки, щастливи дни.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Никога не сте имали проблем да възприемете влиянието на колегите Огнени знаци и това не е по-различно. Овенът извежда вашия вътрешен воин и въпреки че вътрешният воин е склонен да мързелува, не и този път. Ще защитавате слабите и ще се борите с потисниците. Ясно ще видите правилното и грешното и ще направите правилния избор как да постъпите. 

Козирог (22 декември - 19 януари)

Какво да очакват Овните от любовта и кариерата до края на годината?

Нека видим заедно какво могат да очакват представителите на зодия Овен в своя кариерен и любовен път до края на тази година:  Кар...

Ако преди сте се чувствали амбициозни и ориентирани към успеха, изчакайте, докато почувствате силата на Овена върху тази ваша смела душа. Очаквайте по-големи проекти и по-големи цели да бъдат създадени и по които да се работи по време на този транзит, Козирог. Ще бъдете страстни за всичко, в което се въвличате, да не говорим, че вашето заразно влечение ще повлияе продуктивно на другите. 

Водолей (20 януари - 18 февруари)

С асцендент на Овен, Водолей, вие ще се борите с добрата битка, просто защото е правилно - и е време. Това обаче се отнася за вас, предстои ви битка, за която сте добре подготвени и която ще спечелите. Това е добър период за вас, но разберете, че няма да продължи дълго. Вземете каквото можете от суперсилата на Овен когато се чувствате нерешителни.

Риби (19 февруари - 10 март)

Докато Овенът е много различен от Рибите, и двата знака са много близо един до друг в Зодиака, което означава, че има черти на кръстосване, които ще изпитате тежко през този летен сезон. Ще откриете, че няма да отстъпите толкова лесно и че, ако трябва да кажете нещо, ще го направите. През това време комуникацията ще ви бъде по-лесна, така че кажете какво имате предвид и имайте предвид това, което казвате, Риби. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com