Как да използваме пълноценно всеки ден от седмицата?

1087
Как да използваме пълноценно всеки ден от седмицата?
Снимка: iStock

Дните от седмицата също имат връзка с влиянието на планетите и всеки един може да ни носи различна енергия и вибрации. В миналото дори дните от седмицата носели имената на различните планети, като и енергията на деня съответства на самия планетарен бог. 

В следващите редове се запознайте с това по какъв начин можете да използвате вибрациите на дните от седмицата в своя полза. 

Понеделник

Понеделник е под влиянието на Луната. Свързан е със собствения ни потенциал и развиване на интуицията. Хубаво е да се настроите положително в началото на седмицата, за да зададете такъв тон и през следващите дни. 

Вторник

Планетата, управляваща втория ден от седмицата, е Марс. Докато понеделник е по-скоро свързан с емоционалното състояние, то вторник е ден на действието и активността. Определено създава предпоставка за динамика и е благоприятен за реализиране на различни работни проекти, както и за вземане на важни решения.

Дните от седмицата, в които е добре да почистите дома си

Сряда

Сряда, под влиянието на Меркурий, създава предпоставка за премисляне на посоката и решенията, които взимате. Благоприятен ден е за работни срещи и важни събития. Освен това носи късмет в любовен план, така че ако сте решили да разкривате чувствата си - сряда е денят! 

Меркурий е планетата на разума, така че е нормално, ако в сряда се чувствате по-творчески настроени, по-мотивирани и заредени с нови идеи. 

Четвъртък

Юпитер се заема с управлението на четвъртия ден от седмицата и го зарежда с положителна енергия и оптимизъм. Заредени сме с продуктивност, позитивизъм и сме открити към света. Обикновено може да се чувстваме по-любознателни и мотивирани да откриваме нови неща. Това е и денят, в който можем да си наваксаме пропуснатото от предните дни.

Благоприятен ден е за започване на ново хоби, управление на финанси или включване в духовна практика за отваряне на съзнанието.

Дните от седмицата, в които се раждат най-щастливите и най-богатите хора

Петък

Последният делничен ден се управлява от Венера - планетата на любовта. Денят е особено благоприятен за връзка с околните, почивка или забавление. Енергията му ни дава вдъхновение, сближава ни с другите и ни подтиква към реализация на недовършеното през седмицата. 

Събота

Съботният ден е повлиян от енергията на Сатурн. Планетата ни помага да сме по-уравновесени и организирани. Съботата е подходящ ден за почистване вкъщи, за планиране на следващата седмица, за стартиране на проекти и др.

Неделя

Неделният ден е денят на Слънцето. Отделете време за себе си, отпуснете се и послушайте вътрешния си глас. Последният ден от седмицата ще ви донесе хармония, но не бива да се претоварвате, за да запазите силите си за новата седмица и да се впуснете в нея спокойни и щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com