Как да премахнем отрицателната енергия у дома?

19584
Как да премахнем отрицателната енергия у дома?
Снимка: Pixabay

Лошите енергии или отрицателните вибрации са усещания, които могат да се проявят по много начини. Вкъщи например средата може да стане тежка или неудобна до степен, че може да стане неприятно да бъдете там. Също така може да се случи, че поради същата тази негативна енергия често възникват спорове или недоразумения между обитателите на къщата и дори със съседите. Във всеки случай има начин да промените тази ситуация.

Почистете старателно къщата

Първото нещо, което трябва да се каже, е, че разхвърляната и мръсна среда допринася за генерирането и засилването на усещането за дискомфорт и негативизъм в дома. Ето защо, първото нещо, което трябва да направите, е дълбоко почистване на цялата къща. В зависимост от пространството това може да отнеме ден или няколко, но важното е да завършите задачата и да не я оставяте наполовина.

Знаците, че около вас има негативни хора с отрицателна енергия

Гняв, страх, ревност, самота, депресия, недоверие, тревожност, самокритика или липса на самочувствие, увереност, мир, радост и надежда ...

Освен това почти винаги има дрехи, обувки и предмети, които вече не се използват и които е по-добре да изхвърлите, подарите или дарете. Ако сте от онези, които се колебаят при идеята да се отърват от нещата си, можете да използвате едно много просто правило: ако е нещо, което трябва да е за ежедневна употреба и не сте го използвали повече от шест месеца, време е да се отървем от него. 

Използвайте сол, за да почистите къщата от лоши енергии

След като освободите място в къщата си и сте се отървали от стари или неизползвани предмети, е време да хармонизирате дома си. Започнете с метене отвътре към предната и задната врата. Когато дойде време да нанесете сапун и вода, добавете около 6 супени лъжици сол от всякакъв вид към тази вода. Солта се използва от древни времена като мощна съставка за балансиране на околните енергии, като по този начин ви помага да хармонизирате вибрациите във вашия дом.

Почистете с бял градински чай

Бялата салвия обикновено се използва за тези случаи поради нейните пречистващи свойства и един от начините да се използва е чрез изгаряне на листата му в малък съд и преминаване през всички пространства на къщата.

Как солта, оцетът и водата могат да гонят лошата енергия вкъщи

Когато сме около някой енергиен вампир, ние веднага индикираме отрицателната енергия в атмосферата. Но знаете ли, че енергията не се пр...

Пуснете музика, за да почистите къщата от лоши енергии

Това е техника, която се състои в използването на специфична музика за балансиране на вибрационните и енергийните полета. Музиката за прочистване на къщата от лоши енергии може да бъде мантри, класическа музика или музика за медитация за почистване на къщата с хармонични, меки и спокойни звуци.

Отворете прозорците, за да балансирате енергиите на къщата

Естествен метод за пречистване на къщата от негативните енергии е да пуснете чист въздух и слънчева светлина през прозорците. Тъмната, студена среда, където въздухът не циркулира, е по-податлива на енергиен дисбаланс. Ако времето позволява, отварянето на прозорците рано сутрин ще позволи на къщата да се напълни със свеж въздух и първите слънчеви лъчи да проникнат, пречиствайки и озарявайки дома.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com