Как да се обличате като милионер

4851
Как да се обличате като милионер
Снимка: Getty Images/Guliver

Великата Коко Шанел е казала: "Най-добрите неща в живота са безплатни, вторите най-добри, прекалено скъпи". Често, в желанието си да изглеждаме добре и да се обличаме красиво, попадаме на дрехи, аксесоари, бижута, които са прекалено скъпи за нас. Означава ли това, че мечтата за стил и добър външен вид ще си остане просто мечта? Не съвсем. 

Често, на улицата, в метрото, в бара, виждаме хора, които изглеждат сякаш слезли от корицата на списание и имащи достъп до всички скъпи дрехи и обувки на света. Но тези хора не са непременно милионери, или разполагащи с купища пари за харчене. Те просто знаят как да се облекат така, че да изглеждат такива. Ето някои прости правила, които да следвате, ако искате да изглеждате като много заможен човек.

Възрастта, на която е най-вероятно да станете милионер

Hяĸoи xopa цял живoт paбoтят здpaвo caмo и caмo дa ycпeят дa cпecтят тoлĸoвa пapи, чe дa cтaнaт милиoнepи. Paзбиpa ce, тoвa пo-cĸopo ce...

1. Класиките: малки черни рокли, тъмносини панталони и класически модел дънки можете да купите от абсолютно всеки магазин за дрехи. Наличието на класически дрехи в гардероба е задължително, ако искате да изглеждате богати. 

2. Изглеждайте лъскави: смачканото и разхвърляно облекло казва всичко друго, но не и "Аз съм милионер". Изглеждайте изтънчено с чисти линии и цветове, семпли аксесоари и естествени грим и прическа.

3. Основните елементи: ако нямате възможност за друго, то основната ви инвестиция трябва да бъде в качествени обувки и чанта.

4. Скрийте логото: Избягвайте да носите дрехи, при които логото на марката е на преден план. 

5. Когато ви стане студено: намятайте жилетката или сакото си върху раменете вместо да го обличате. Така изглеждате като филмова звезда от 80те. 

Скандално: Извратен милионер влачи жена си на каишка

Тютюневият магнат и милионер Травърс Бейнон се превърна в сензация в социалните мрежи, след като бяха разпространени шокиращи кадри. На...

6. В перфектна форма: каквото и да обличате, първо се уверете, че то става за носене. Драскотини, бримки, разшити ръбове и всякакви други подобни са абсолютно забранени, ако искате да изглеждате като милионер. 

7. Здравей слънце: когато става въпрос за слънчеви очила, вземете пример от Джаки Кенеди.

8. Електриковите нокти: ако искате да изглеждате стилно и изтънчено, сведете до минимум прекалено шарените нокти (колкото и модрени да са в момента). Избягвайте неоновите цветове и всичко акрилно.

9. Денимът: дънките са дрехата, която всеки има в гардероба си. Те могат да изглеждат както спортни, така и елегантни. Могат да бъдат широки, тесни, протрити, светли, тъмни... Какви да изберем? Колкото по-тъмни, толкова по-изтънчен вид ще ни придават. 

10. Като истинска дама: Женствените рокли в стил Джаки Кенеди са задаължителни за гардероба на една изтънчена заможна дама. Инвестирайте в тях. 

5 признака, че някой ден ще станете милионер

Мечтаете си за скъпо имение, луксозна яхта и престижа на това да имаш милион долара в банковата си сметка? Дори да сте представител на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com