Как да се отърсите от раздялата и да продължите с гордо вдигната глава

2235
Как да се отърсите от раздялата и да продължите с гордо вдигната глава
Снимка: https://www.pexels.com

Раздялата понякога е наложителна. С този човек сте споделяли най-важните моменти от живота си досега, но е време пътищата ви да се разделят. Някои двойки съумяват да запазят приятелски отношения, но не при всички се получава.

Има дами, които трудно преодоляват този период и не позволяват на щастието отново да им се усмихне. Ето няколко неща, поради които е добре да оставите миналото там, където му е мястото и да продължите напред с гордо вдигната глава:

Няма място за нова любов

Когато блуждаете между минало и настояще, вие на позволявате на нещата, отредени за вас, да се случат. Гледате назад, където нищо няма да се промени и не забелязвате възможностите пред вас.

Как понасят раздялата различните зодии

Овен Овните обикновено нямат време за дълги и най-важното празни дискусии. Те не понасят несигурността и не отлагат раздялата с надежд...

Мъжете преживяват раздялата по-силно, отколкото е прието да се смята

Вашият бивш е продължил напред, а вие се надявате, че отново ще се върне при вас и всичко ще е постарому. Дайте шанс на мъжете, които проявяват интерес към вас и със сигурност ще откриете дори по-голяма любов.

Смесени сигнали

Ако сте запазили приятелските си отношения с бившия и понякога имате нужда от разговор, разходка или сте болни и той проявява загриженост – не се заблуждавайте, че отново иска да се съберете или е лудо влюбен. Все пак е останало уважението между двамата ви, както и силна връзка, която трудно се разрушава. Но чувствата вече са изстинали и е по-добре за вас да спазвате дистанция, дори и да получавате ежедневни обаждания и съобщения от него.

Любовна връзка

3 признака, които показват, че сте с ГРЕШНИЯ човек

Не го заслужавам. Той трябва да бъде с някой по -добър. Трябва да работя усилено върху себе си, за да съответствам на неговото ниво. Ак...

Трудно е да осъзнаете, че вече няма да споделяте дните си с този човек и в някой момент дори ще го видите с друга. Но ако продължавате да поддържате приятелски отношения, не се надявайте, че срещата ви ще приключи с целувка или с опит за събиране. В реалността нещата са много по-различни, отколкото във филмите. Ако пък вие сте решили да прекратите любовните отношения, дайте на приятеля ви да разбере, че няма как да се върнете отново в миналото и не му изпращайте смесени сигнали, тъй като и той може да се надява.

Без хепиенд за приятелите

Щом сте намерили проблемите в отношенията ви и сте решили да се разделите, знайте, че това е най-доброто решение. Недейте веднага след раздялата да продължавате с комуникацията. Останете замалко далеч един от друг, дайте време на емоциите ви да избледнеят и дори може да срещнете нова любов.

Не правете тези неща след раздяла

Ако не спирате да поддържате връзка, дори и приятелски настроена, трудно бихте допуснали нов човек в живота си и бихте се пуснали от миналото. Потърсете щастието другаде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно