X
 
 

Как да се справите с трудния характер на мъжа Овен

9583 0
Как да се справите с трудния характер на мъжа Овен
Снимка: iStock/Guliver
Той се отличава от останалите мъже със страстта си. Мъжът с този зодиакален знак мрази ревността и завистта. Той с лекота може да премахне някой от живота си, ако не е удовлетворен от връзката.

Връзката със зодия Овен може да се превърне в приказка, стига да се придържате към следните съвети, които ще ви помогнат да се справите с техния труден характер.

6 причини да се влюбиш в Овен

Ако партньорът ти е Овен, то определено няма да ти бъде лесно. Те са доста независими и не обичат ограниченията. Имат някои лоши черти ...

1. Не създавайте излишни конфликти - Овенът няма да се откаже, той винаги отстоява позицията си и няма да спре да спори докато не признаете, че е прав. Не създавайте излишни конфликти, защото няма да повлияят добре на връзката ви.

2. Не се страхува да взима решения - той взима решения с лекота, особено ако чувства тежест от присъствието на някого. Той може да премахне някой от живота си без дори да се почувства зле, че се разделя с въпросния човек. Никога не се съмнявайте в категоричността на мъжа Овен.

3. Не се страхува да говори за чувствата си - Мъжът Овен споделя чувствата си открито, не крие любовта, която изпитва към някого. Ако имате чувства към мъж от зодия Овен, споделете ги, ще останете високо оценени. Той също няма да замълчи, ако се чувства привлечен от вас.

4. Имат приключенски характер - Мъжът Овен обожава да посещава различни дестинации и държави. Ако искате да изградите силна връзка с представител на този зодиакален знак, трябва да се отдадете напълно на приключенското му ежедневие. Ако откажете екскурзия на зодия Овен, той определено ще се почувства много зле и дори ще определи поведението ви като неуважително.

5. Обича да се шегува - той наистина понякога прекалява, но не си мислете, че го прави умишлено. Всъщност той може да прозвучи грубо, а дори да не осъзнава. Не приемайте шегите му на сериозно.

Всичко, което трябва да знаете за жената Овен

Безстрашен и естествен лидер, жената на Овен е харизматична, енергична и динамична. Тя очаква с нетърпение нови предизвикателства и нов...

6. Амбициозен и самоуверен - няма нищо на света, което да го накара да се откаже от целта си. Ако сте във връзка с представител на тази зодия, не се опитвайте да го спирате, защото няма да постигнете особено голям успех. Просто го подкрепете и бъдете до него, помагайки му да сбъдне мечтите си. Някои хора го смятат дори за арогантен, когато истински иска нещо. Ще трябва да се справите с трудния му характер.

7. Търси светлината на прожекторите - Овенът иска да притежава вниманието на всички околни и очаква същото от половинката си. Той води активен социален живот.

8. Иска всичко да се случи на момента - Овенът винаги знае какво точно иска и как трябва да действа, за да го получи. Имайте предвид обаче, че ако му отнеме прекалено много време, той е способен да се откаже във всеки един момент. Нетърпелив е и иска всичко да се случва по неговия план.

9. Взима спонтанни решения - Той живее динамично и постоянно измисля нови и нови приключения. Всъщност живота с този зодиакален знак е доста интересен, за това не бива да се страхувате да се отдадете напълно на връзката ви и да опитате да живеете неговия начин на живот.

10. Импулсивен е – той не мисли много, когато трябва да каже нещо или да вземе някакво важно решение. Той е импулсивен и решава на момента. А ако това не ви хареса, отношенията ви с него ще бъдат доста сложни. Ето защо, ако искате връзка с мъж Овен, приемете неговата импулсивност и се доверете на инстинктите му.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...