Как да украсим дома си, за да привлечем късмета на наша страна?

14980
Как да украсим дома си, за да привлечем късмета на наша страна?
Снимка: Gundula Vogel / Pixabay

Всеки един от нас иска да има късмет и успех, както и пари. Обикновено това става с много учене и работа, но също така няма и нищо лошо да си помогнем и с някой и друг амулет. Така или иначе хората ги използват от векове. Можете елегантно да ги вплетете в украсата на дома си, така че никой да не забележи, че се опитвате да привлечете още повече пари. Ето и с какво хората по света украсяват дома си, за да привлекат силите на Вселената в своя полза:

Жълъди

Викингите са ги използвали, за да предпазят домовете от гръм. Те са виждали как дъбовете са устоявали на всички природни стихии са искали да привлекат силата му. Днес можете да сложете жълъди в буркан и да ги оставите на видно място в дома си или пък да ги вплетете в нещо. Така ще предпазите дома си от лоши случки, но ще имате и интересен ефект в декоративно отношение.

Триъгълник

Той символизира трите етапа на живота – раждане, зряла възраст и смърт. Символизира и светата Троица, както и връзката между членовете в семейството, връзката между родителите и детето. Триъгълникът може да бъде чудесен акцент по стените или пък дори като библиотека. Онлайн можете да откриете много вдъхновяващи идеи. Изберете си една и действайте!

Бамбук

Да подариш бамбук или да получиш такъв е израз на дълбоко приятелство и любов. Мястото му е в източната част на дома ви, според философията на Фън Шуй. Така ще привлечете любов, щастие, радост, късмет и пари в семейството и ви очакват повече хубави моменти и положителна енергия.

Синьо око против уроки

Това е ориенталски символ против „лоши очи“, който се появява дори в нашите традиционни мартеници. Сложете го около входната си врата, за да неутрализирате лошата енергия от хората, които влизат и не гледат с добри очи.

Капан за сънища

Сигурно сте виждали това красиво украшение, което често се използва за декорация на дома. В индийската митология с него са се улавяли кошмарите. При вас също може да има това действие, освен ако не сте чели едноименният роман на Стивън Кинг. Тогава със сигурност няма да има ефект при вас.

Как правилно да украсим дома си и да приберем украсата, за да привлечем късмета?

Коледната елха се счита за източник на положителна енергия и един от най-важните елементи в украсата на дома за Коледа.Добре е да сме з...

Подкова

Това е древен езически елемент и днес все още може да се види окачен на вратите на селските къщи. Вярва се, че дяволът влиза в подковата, но не може да се освободи от нея, защото се обръща с главата надолу. Тя се слага нагоре с краищата, за да не се измъкне късмета от дома.

Монети

Пари при пари отиват. Дръжте касичка с пари или монети на видно място, за да имате още през годината. Поне така се вярва от край време и нищо не пречи да пробвате. В краен случай ще имате заделени пари настрани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com