Как мъжете с различни зодии показват любовта си

28102
Как мъжете с различни зодии показват любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Силни и уверени, смели и уникални. От една страна те са толкова сходни, от друга - толкова различни. Става дума за мъжете, представители на различните зодии от Зодиака.

Разбирането им невинаги е лесно, особено що се отнася до любовта. Съществува обаче, една тайна, която може да каже много за един мъж. Зодиакалният му знак.

Ако се чудите как се проявява любовта у мъжете с различни зодии, предлагам ви да узнаете сега:

Овен

Зодиите, които ще си тръгнат ВЕДНАГА, ако ги предадете

Има хора, които биха оставили дори най - близките си, ако се почувстват предадени или наранени. Те не позволяват на никого да си играе ...

Плавността е една от основните характеристики на представителя на зодия Овен. Ако този горещ и нетърпелив човек се влюби във вас, тогава ще знаете за него първи и веднага.

Това да измъчва любимия с очаквания и да избира тактиката на съблазняването определено не е в неговия стил. Обикновено Овенът казва директно: "Обичам, искам, съгласен!"

Телец

Телецът, за разлика от Овена, няма да бърза. Този скрупулен и благоразумен другар, влюби ли се, ще започне да събира досиета за избраника си. Той оценява себе си твърде високо, за да се занимава с хора не на неговото положение. И когато накрая пъзелът се нареди, Телец осъзнава, че изборът е правилен, веднага ще започне да разработва план, за да очарова своята страст. Това е и времето, когато може да очаквате цветя с подаръци, ухажване и романтика. Всичко ще е като в най-добрите романтични филми.

Каква любов ви очаква, според зодията?

6-те зодии, които са БЕЗСТРАШНИ

Те не се страхуват от промяна и лесно се съгласяват на всяко приключение. Независимо, дали става въпрос за нов бизнес или за пътуване и...

Близнаци

Влюбените представители на зодия Близнаци ще очароват избраника си с помощта на цветни комплименти и забавни истории. Това, което е изненадващо, тези непоправими говорещи перфектно, успяват да завладеят, дори и най-непревземаемата дама. Но трябва да сте нащрек с тях. Може днес Близнакът да се кълне в любовта си към вас, а утре внезапно да замине на дълго корабоплаване. Любовта към непостоянството е хобито на такива мъже.

Рак

За Ракът любовните връзки винаги са били силна страна. Така е от много години. Този мъж, рядко гледа на жените като на случайни партньори. Намеренията му винаги са сериозни и е малко вероятно да скрие от любимата си жена. Очевидно е, че на първите срещи ще се интересува активно от плановете на жената. Той ще пита за бъдещето й отношението към семейството и децата. И въпреки, че е малко вероятно веднага да признае чувствата си, неговата любезност и плашливост ще кажат всичко за него.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com