Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как ни влияят различните фази на луната?

15 декември 2021, 12:30 часа

Новолуние

Новолунието се свързва с месечния цикъл и се смята, че през този период жените трябва да си вземат почивка, като това е време за ново начало, за презареждане на енергия. 

Изгряващ полумесец

Фазата изгряващ полумесец се свързва с намерения, желания и надежди и след новолунието, плановете ви са готови да бъдат посети. 

Ето кои зодии ще имат успешна кариера през 2022

Първа четвърт

Първата четвърт е седмица след новолунието, затова в този период ще се появят някои предизвикателства и дребни проблеми, свързани с вашите планове. Това е моментът за усилена работа.

Растяща Луна

Периодът на растяща Луна е време, в което да направите равносметка: какво да промените и кое да запазите. Претеглете всички плюсове и минуси и направете нови планове ако е нужно.

Пълнолуние

Периодът на пълнолуние винаги е натоварен с купища емоции. Смята се дори, че човек е по-чувствителен, по-избухлив и по-темпераментен. Тук трябва да бъдете търпеливи.

Намаляваща Луна

Намаляващата Луна се свързва с благодарност, споделяне и ентусиазъм. Периодът ви носи удовлетворение от добре свършената работа и е момент за наблюдение на постигнатото.

Последна четвърт

Последната четвърт на Луната е фаза, която се свързва с отърсването от всички негативни мисли, от натрупания гняв, от силните емоции. Момент за релакс.

Кои зодии ще сбъднат мечтите си през следващата година?

Залязващ полумесец

Това е период, в който вероятно се чувствате изцедени и е за събиране на сили. Залязващият полумесец често е време дори на отчаяние. Отдайте се на емоциите и лекувайте душата си.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес