Каква е любимата част от тялото на жената на мъжете от всяка зодия?

13137
Каква е любимата част от тялото на жената на мъжете от всяка зодия?
Снимка: Unsplash

Нека не се лъжем - всички мъже имат своите предпочитания щом стане дума за женското тяло. Някои харесват усмивката и очите, а други са доста по-просто устроени и погледите им веднага търсят гърдите и дупето. Нека видим какви са предпочитанията на мъжете от различните зодии: 

Любимата част на тялото на мъжа Овен

Не е задължително Овенът да има любима част от тялото по-скоро от любим тип тяло. Мъжете Овен не могат да устоят на жена, която има физически силно и здраво тяло. Той се нуждае от някой, който може да се справи с него и е готов за всяко предизвикателство. Някой, който е във физическа форма, ще може да изкачи пешеходен туризъм или скално катерене.

Любимата част от тялото на мъжа Телец

Любимата част от тялото на мъжа Телец са нейните извивки. Мъжете Телци са много чувствени и диви за жени, които имат много извити и чувствени тела. Мъжете Телци обичат да се отдават на всичките си сетива и с кого по-добре да го направят, отколкото с жена с извивки?

Любима част от тялото на мъжа Близнаци

Близнаците са известни с това, че имат две страни на личността си - понякога са много социални, а друг път се фокусират внимателно върху партньора си. Любимата част на тялото на мъжете Близнаци са раменете. Мъжете Близнаци не могат да устоят на раменете на жената и тази извивка от врата до ръката е любима на техните да се целуват.

Любимата част от тялото на мъжа Рак

Любимата част от тялото на мъжете Рак е нейните гърди. Те ги обичат. Това може да се дължи на факта, че един от начините, по който можете да утешите някого, е да сложите главата си върху гърдите му, или може би това е така, защото под гърдите е сърцето, а Раците са свързани с емоции.

Любимата част на тялото на мъжа Лъв

Не че Лъвовете са повърхностни, те просто наистина се харесват на красиви жени. Ако една жена е с добър външен вид и личност, Лъвът няма да може да устои.

Любима част от тялото на мъжа Дева

Любимата част от тялото на мъжете Дева са нейните очи. Може да не им личи, но мъжете Дева могат да бъдат доста чувствителни и привързани. Може би затова са наистина в очите. Ако не могат да спрат с дълбокия контакт с очите, ще разберете, че той си пада силно по вас.

Любимата част от тялото на мъжа Везни

Да, те не могат да устоят на хубаво дупе. Те искат да го докоснат и стиснат и няма да имат нищо против партньорът им да направи същото.

Любимата част от тялото на мъжа Скорпион

Сериозни трудности и изпитания очакват тези 4 зодии

За някои представители на зодиакалния кръг няма да бъде много благоприятен период за изпълнение на плановете. Някои представители на хо...

Любимата част от тялото на мъж Скорпион е нейната коса. Мъжете скорпиони са най-сексуалните от всички знаци и не могат да устоят на жена с красива коса. Може би си въобразяват да дърпат тази коса или може би просто се вълнуват, виждайки как жена прокарва пръсти през косата си.

Любимата част на тялото на мъжа Стрелец

Мъжете Стрелци не могат да устоят на красива усмивка и може би затова са толкова приятелски настроени и забавни: да вдъхновяват усмивката от хора, които срещат.

Любимата част на тялото на мъжа Козирог

Любимата част от тялото на мъжете Козирог са нейните ръце. Мъжете Козирог могат да станат абсолютно омаяни от жена с красиви ръце. Да, те се възхищават на изкусно направен маникюр, но гледат и дълги, красиви пръсти.

3-те зодии, които обичат до гроб

Всеки иска да бъде обичан и обичащ. Няма нищо по-хубаво от споделената любов и това тя да остане вечна. Да, наистина съществува и има м...

Любимата част от тялото на мъжа Водолей

Мъжете Водолей не просто обожават краката на жената, те са особено очаровани от коленете ѝ. Ако сте с Водолей, не се изненадвайте, ако те целунат задната част на коленете ви.

Любимата част от тялото на мъжете Риби

Не казваме, че всички мъже Риби имат фетиши на краката, но обичат красивите крака. Уверете се, че вашият педикюр е винаги на място, ако искате да привлечете Риби.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com