Какво цвете си според зодията

54069
Какво цвете си според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Докато повечето хора знаят кои са най-характерните черти за тях според зодиака, какво харесват, какво не харесват, дори кои числа им носят късмет, много малко знаят, че имат свое астрологично цвете. Ето кое е вашето цвете според зодията:

ОВЕН - Орлови нокти

Като първият знак в зодиака, Овенът символизира началото на нещо ново. Орловите нокти цъфтят рано през пролетта, сезона, който се свързва с новото начало и новите очаквания, така че идеално си пасва с тази зодия.

ТЕЛЕЦ - Мак

Телците са силни, състрадателни и обичат да са заобиколени от любов и природни красоти. Така както макът цъфти, така и Телците стоят на земята си, на която много държат и се радват на красота и позитивизъм.

БЛИЗНАЦИ - Лавандула

Пищното присъствие на лавандулата идеално съвпада с общителността и енергичната природа на Близнаците. Близнаците мразят еднообразието и сивотата, затова лавандулата е идеалният подарък за рожден ден за очарователните и уникални Близнаци.

РАК - Бяла роза

Раците са изключително изобретателни и емоционални. Макар да обичат от време на време приключенията, обикновено предпочитат познатото. Като белите рози, така и Раците са елегантни, нежни и обожавани от всички.

ЛЪВ - Слънчоглед

Може би единствените хора, които са по-общителни от Близнаците са родените под знака на Лъва. Лъвовете привличат вниманието отдалеч, усмихват се на всички, „слънчеви“ са и едва ли има по-подходящо цвете за тях от слънчогледа!

ДЕВА - Лютиче

Девите не обичат да са център на вниманието, но нека срамежливостта им не ви заблуждава. След като ги опознаете, любящата им личност започва да се показва. Точно като нежното красиво лютиче, Девите са организирани, подредени и обичат да са в унисон с околността.

ВЕЗНИ - Роза  

Точно като класическата роза, Везните обичат да бъдат харесвани от всички, които срещат. Като символ на мира и любовта, розите чудесно пасват на страстта на Везните към равновесие и силно чувство за справедливост.

СКОРПИОН - Здравец

Като многобройните цветчета на здравеца, Скорпионът има много страни и никога не позволява на другите да го опознаят напълно. Тъкмо решите, че познавате Скорпиона, и той бързо представя другата си, абсолютно непозната страна.

СТРЕЛЕЦ - Карамфил

Като карамфила, родените под знака на Стрелец са силни и красиви. Стрелецът е прочут със страстта си към любовта, затова съвсем естествено се свързва с едно от най-разпространените и предпочитани сватбени цветя!

КОЗИРОГ - Теменужка
Като теменужката Козирогът става все по-красив с възрастта! Трудолюбив и упорит, Козирогът се радва на плодовете на труда си като наскоро разцъфнала наперена теменужка.

ВОДОЛЕЙ - Орхидея
Не се оставяйте привидно срамежливия вид на Водолея да ви заблуди. Докато понякога могат да са тихи, Водолеите са енергични и ексцентрични, когато са около приятели, на които имат доверие. Освен това са много интелигентни и лесно решават проблеми.

РИБИ - Водна лилия

Елементът на Риби е водата, е символ е рибата, едва ли има по-подходящо цвете за тях от водната лилия.
Рибите обичат изкуството и всичко ексцентрично, както и да показват привързаността си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com