Какво да не правите сутрин, за да не отблъснете късмета

22193
Какво да не правите сутрин, за да не отблъснете късмета
Снимка: iStock/Guliver

Според законите на биоенергетиката сутринта е най-важната част от деня. За да бъде денят ви ползотворен и успешен, е много важно да не отблъсквате късмета си веднага след събуждане.

Сутрините могат да бъдат започнати с медитации и духовни практики. Това е правилното начало на деня, което ви обещава успех и позитив. Ставайте рано и следвайте основните правила на биоенергетиката, като избягвате действия, които могат да отблъснат късмета.

Мислите негативно

Негативните мисли са основният враг на късмета. Не само сутрин, но и по всяко друго време са много опасни. Несигурността и негативизмът сутрин могат да се превърнат във вирусни програми, които не могат да бъдат изхвърлени от главата ви през целия ден. Факт е, че нашето съзнание сутрин е по-податливо на негативно влияние.

Всякакви мисли стават материални. Това е законът на Вселената, който работи както за добро, така и за лошо. Сутрешните мисли са най-ефективни, защото докосват самите дълбини на нашето съзнание. Поради тази причина експертите ви съветват да останете в добро настроение, като отхвърляте всяко желание за недоволство и негативизъм.

Използвайте тези растения, те ще внесат позитивна енергия в дома ви

Обиждате близките си

Извънземните енергийни потоци също играят много важна роля. Всичко в света е взаимосвързано, така че сутрин е по-добре да бъдете възможно най-добри и да носите само положителни неща на роднини и приятели. Сутрешните кавги и негодувания се отразяват много зле на късмета през деня.

Когато мислят за вас по негативен начин, това се отразява в делата ви, в емоционалното ви състояние. Денят винаги минава по-добре, ако някой ви хвали за успеха и вярва във вас.

Не си поставяте цели

Всеки човек трябва да има някои конкретни цели за деня. Това е по-скоро психологически, отколкото биоенергетичен съвет. Всеки трябва да знае какво иска и как ще го постигне.

Ако нямате цели, тогава ще бъде много по-трудно да се съсредоточите върху нещо. Без цел трябва да импровизирате, да поемате рискове, а това носи нови и неприятни преживявания.

Как да привлечем позитивната енергия в дома си

Оставяте хаос у дома

Добрата енергия трябва да царува в дома ви, така че не трябва да има разпилени неща. Вечер, когато се върнете, трябва да сте заобиколени от приятна среда. В източните учения на Фън Шуй на това се обръща специално внимание. Най-важното е в спалнята и в коридора да цари идеален ред.

Препоръчително е да почистите преди лягане, но ако сте забравили или не сте имали време, можете да го направите на сутринта. Не забравяйте да изхвърлите боклука сутрин, ако сте го подготвили предварително. Тези малки неща са много важни за енергията на стаята. Това се отразява на вашия късмет и настроение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com