Как да привлечем позитивната енергия в дома си

7704
Как да привлечем позитивната енергия в дома си
Снимка: iStock/Guliver

За да бъде по-лесно и приятно да живеете в дома си, тя трябва да бъде не само красива и чиста, но и изпълнена с положителна енергия.

Въпреки че тези процеси обикновено са взаимосвързани, същата фън шуй система вярва, че в мръсна и скучна къща по принцип не може да има положителна енергия. Но дори тези недостатъци да могат да бъдат коригирани, това все още е далеч от истинската пълнота на положителната енергия.

15 въпроса, които трябва да си зададеш и да елиминираш негативните мисли

Мъдреците казват, че човек става такъв, каквито са и мислите му. Няма човек, който да не е бил обземан от негативните мисли понякога, н...

Ароматерапия

Тамян, ароматни свещи, освежители за въздух, силно миришещи растения - всичко това в идеалния случай ще се справи със задачата да внесе приятен аромат в дома ви. Не всеки приятен аромат обаче носи със себе си прилив на положителна енергия.

Основният акцент трябва да бъде върху етеричните масла от мента, лимон, кипарис, лавандула, канела и ванилия. В същото време не забравяйте, че трябва много внимателно да смесвате различни миризми - не всяка смес дава успешен резултат.

В допълнение към ароматните свещи и ароматните лампи, не забравяйте и за собствената си миризма. Вана с морски соли и добавянето на някои ароматни билки и етерични масла също помага за по-активното циркулиране на положителна енергия около вас.

Хималайска сол

Кои са зодиите, които могат да осветят деня ти

Всички имаме близки хора, които ни карат да се чувстваме по-добре. Те винаги са в добро настроение и просто знаят какво да кажат, за да...

И това вече е целенасочен начин за привличане на положителни енергии в къщата и прогонване на отрицателната. И в допълнение към това, тя може да подобри съня, да подобри качеството на въздуха, леко да намали електромагнитното излъчване и да намали шансовете за алергии.

Най-големият ефект обаче не е обичайната хималайска сол, а лампа, базирана на нея. Това е едновременно красиво и полезно.

Стайни растения и животни

Може би най-добрият начин да внесете нещо положително във вашия дом. Ако във вашата къща има много жизнена енергия на някой друг, тогава положителните промени няма да закъснеят. Не забравяйте за психотерапевтичния ефект на домашните любимци и грижата за стайните растения.

Освен това фигурки на животни работят по подобен начин. Но тук символиката вече е свързана, така че е изключително важно да ги поставите на строго определени места - в зависимост от това за какво точно отговарят в системата фън шуй.

Зодиите, които винаги намират позитивното във всяка ситуация

Често хората вярват, че не можем да бъдем винаги щастливи. В живота ще има възходи и падения и всеки трябва да прави компромиси с нещат...

Що се отнася до растенията, при тях също всичко е двусмислено - същият бръшлян например, въпреки че пречиства въздуха, допринася за натрупването на отрицателна енергия. Следователно растенията трябва да се избират толкова внимателно, колкото фигурките. А с животните всичко е просто - всяко живо същество ще бъде полезно. Дори кучета, дори котки, дори опитомен тигър, ако имате възможност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com