Какво казва хороскопът ви през новата седмица

26008
Какво казва хороскопът ви през новата седмица
Снимка: Pixabay

 Овен

Някои от вас ще са рожденици, така че – Честит рожден ден! Нормално е в дните преди празника да се чувствате потиснати и в недотам добро емоционално състояние. Най-тежък ще бъде понеделникът, но нека това не ви отчайва. С всеки изминал ден ще се чувствате все по-добре и по-добре. Във вторник бъдете много внимателни с електричеството, най-добре не боравете с ютия, печка и други електрически уреди. Сряда е добър ден за решаването на домакински въпроси. Закупуването на домакинска техника ще е успешно и тя ще ви служи вярно дълго време. Ако ви предстоят преговори или сключване на сделка изберете четвъртък за този вид дейност. Почивката може да започнете още от петък, тъй като денят няма да е подходящ за каквато и да било служебна дейност. Заминете на екскурзия със семейството си. В неделя може да почетете книга.

Телец

За представителите на знака Телец седмицата ще е огнена в буквален и преносен смисъл. Ще се ядосвате от най-малкото нещо и това може да доведе до избухване. Всъщност от вас зависи дали ще се подадете на подобни провокации. Най-добре бройте до 100. Това ще е време да съзидание и психологическа работа над личността. Не търсете грешките у другите, а се вгледайте дълбоко в себе си. Най-добре не си поставяйте големи цели през тази седмица, особено във вторник. В сряда отделете повече време на любимия или любимата, но без да правите забележки –нека има само разбирателство и любов. За преговори и сключване на сделки най-подходящия ден е четвъртък. В края на седмицата не посещавайте сами непознати места и не контактувайте с непознати. Пазете се от бездомни кучета, не навлизайте навътре в гори.

Близнаци

За представителите на знака Близнаци седмицата ще е активна и наситена от събития и възможности. Точно на вас едва ли ще ви е лесно, тъй като основното, което ще се изисква е да бъдете сдържани и мълчаливи. Повярвайте това ще е само и единствено във ваша полза. В периода до четвърт всяка казана от вас дума може да предизвика сериозен спор, от чиито последици вие нямате никаква нужда. В понеделник бъдете по-толерантни към чуждото мнение и приемайте съветите на околните. Във вторник внимавайте с шефовете си. Не си позволявайте недопустимо поведение и спазвайте границите. В сряда най - добре се откажете от плановете си и оставете денят да се развива от само себе си. Т.е. пуснете се по течението. В четвъртък внимавайте с автомобилите и движението. Ако сте шофьор най-добре оставете колата си и ползвайте градския транспорт. В петък бъдете кротки и тихи – знаем, че ще ви е трудно, но не забравяйте, че е за ваше добро. В събота и неделя най-добре се усамотете някъде. Срещите с роднини и приятели рискуват да се превърнат в скандали.

Рак

Чувствителните представители на знака Рак е най-добре да прекарат седмицата далеч от града, работата и хората, с които обикновено се срещат във всекидневието си. Събитията от седмицата ще са горещи, изненадващи, стресиращи. Това е период, в който ще се търсят обяснения при това за съвсем ненужни неща. Възможно е да чуете и много обвинения. Повечето хора няма да си дават сметка за мащаба на щетите, които ще нанесат невнимателните им думи. Опитайте се да се обръщате внимание на обидите, не се сърдете и прощавайте бързо. Не обвинявайте света за неуспехите си, а погледнете себе си. Пътят на разрушението е това да съсипеш всичко около себе си, като криво огледало, в което ни е толкова неприятно да се оглеждаме. Пътят на съзиданието е да разрушиш всички стереотипи у себе си, навици, които пречат да погледнем на себе си честно и откровено. Петък може да се окаже решаващ за бъдещето ви ден. Бъдете разумни ако ви се налага да взимате сериозни решения, вслушайте се в съвета на старите опитни хора. Събота ще е добър ден за общуване и разходки с приятели.

Лъв

Огнените Лъвове трябва да бъдат внимателни през идната седмица, особено през първите три дни. В понеделник и вторник ще си имате работа с държавни институции. Постарайте се да бъдете сдържани във всяко едно отношение. Точно в този период всяка експанзивност само ще ви навреди. Седмицата е прекрасно време за психологическа работа над самия себе си. Седмицата ще е е бърз и неочакван преход от едно състояние в друго. Бъдете внимателни при работа с остри предмети в средата на седмицата. Четвъртък е подходящ ден за любовни обяснения или романтични преживявания. В петък отваряйте очите си на четири, тъй като съществува опасност да загубите важна вещ или документи. В събота ще трябва да потиснете стремежа си към приключения. Посветете почивните дни на грижата за красотата и здравето си. В сряда не се занимавайте с остри предмети. Четвъртъка ще прекарате страстно с любимия човек. В петък има опасност да загубите много важен документ. В събота бъдете отворени за приключения. В неделя обърнете внимание на външния си вид.

Дева

Представителите на знака Дева не трябва да правят компромиси с храненето през тази седмица. Не оставайте гладни, но и не преяждайте. Избирайте си лека и здравословна храна. Това е важно, тъй като вашият стомах е отражение на всичко, което случва около вас. А през тази седмица събитията ще валят едно след друго. Ситуациите ще се променят и ще ви повличат със себе си. Всичко това ще ви коства много усилия и нерви. Преди да кажете каквото и да било обмислете добре думите си и най-добре бъдете пестеливи в изказванията си. Провокации несъмнено няма да липсват, но този, който отговори на тях ще „изгори” за секунда. Мобилизирайте цялата си душевно смелост и самоконтрол да „изгорите” всичко, което ви пречи в живота: обиди, страхове, тревоги, опасения, неизказани думи, неизплакани сълзи, всичко, което ви пречи да сте по-щастливи, истински и здрави. Бъдете благородни, търпеливи и добронамерени, колкото и да е трудно това точно сега. В бъдеще обаче ще сте благодарни за това си поведение, то наистина ще ви донесе много позитиви.

Везни

За представителите на знака Везни периодът няма да е от най-лесните, но вие ще сте облагодетелствани повече от останалите зодии, заради вроденото ви чувство за баланс. Най-добре от всички ще знаете кога и какво да кажете, кога да започнете и кога да спрете. А точно сега това ви качество е безценно. В понеделник не се подавайте на провокации от страна на ваш колега. Целта му е да ви злепостави, затова не му доставяйте това удоволствие. Ако имате деца трябва да им обърнете повече внимание. Те имат нужда от времето,съветите и любовта ви повече от всякога. Колкото и да сте уморени не ги пренебрегвайте. През последните дни на седмицата бъдете внимателни с парите. Не си позволявайте прекалено големи харчове. Не забравяйте, че никой не обича страхливците и тези, които бягат от проблемите. Това не означава да влизате в открит бой и да предизвиквате подобни ситуации, но ако вече има такава, не бива да я игнорирате.

Скорпион

Скорпионите ще са тайнствените посланици на звездите през настоящата седмица. Всичко, което сте правили през последните месеци явно или не ще излезе наяве. Ще станат ясни намеренията ви, помислите ви, нищо няма да остане скрито. Ако бъдете обвинени от някого не бързайте да нападате. Първо си дайте сметка доколко са били чисти помислите ви при последните ви действия и дали последиците не са нанесли щети някому. Нападателното отношение би ви донесло само загуби, тъй като ще засили още повече подозренията. Възможно е да се появи желание за отстояване на доброто име, честта и достойнството или точно обратното – човек не се интересува от моралните въпроси и може дори да проявят недобросъвестност в много аспекти от живота си. В тези напрегнати дни най-добре не планирайте нищо важно, независимо за кой аспект от живота се касае. Отложете сключването на сделки, особено финансови, премествания, полети, сериозни покупки. Не започвайте изясняване на отношения с близките си. Избягвайте провокациите и интригите. Обидите пропускайте покрай ушите си и не си ги слагайте на сърцето

Седмичен хороскоп - от 28 март до 3 април

Овен Тази седмица работата ви ще изисква от вас огромно количество сили и затова още в началото трябва да определите приоритетите си ...

Стрелец

През първите три дни от седмицата трябва да сте много внимателни в това, което казвате. Особено в понеделник внимавайте какво говорите, защото може да нараните околните и думите ви ще се помнят дълго. По този начин рискувате да развалите отношения, които сте градили много дълго време. През тази седмица е от особена важност да Не обвинявате света за неуспехите си, а погледнете себе си. Пътят на разрушението е това да съсипеш всичко около себе си, като криво огледало, в което ни е толкова неприятно да се оглеждаме. Пътят на съзиданието е да разрушиш всички стереотипи у себе си, навици, които пречат да погледнем на себе си честно и откровено. Това е прекрасно време за психологическа работа над самия себе си. Очаква ви бърз и неочакван преход от едно състояние в друго. Обновяването, винаги е съпътствано от криза. Когато човек не забелязва тенденциите и не иска да се промени и критичната ситуация протича тежко за него, той може да понесе загуби – материални и психически. Бъдете силни, благородни и добронамерени и тогава късметът ще е на ваша страна.

Козирог

Тази седмица предполага повече взиране в самите нас, без да търсим грешките у другите и без да ги обвиняваме. Понеделникът ще е благоприятен за хората, занимаващи се с интелектуален труд. Бъдете търпеливи със събеседниците си, дори да виждате, че грешат някъде. Изслушвайте ги внимателно, а после много дипломатично представете предимствата на вашите идеи. Във вторник ще ви предложат бизнес сделка, но помислете, преди да я приемете. Точно сега не е най-подходящият момент да се хвърляте в нови начинания. Бъдете предпазливи и дори мнителни- сега ви е позволено. В сряда не се занимавайте с хазарт - ще загубите. Четвъртък е добър ден за утвърждаване на личните и интимни отношения, не се срамувайте да покажете цялата си любов на половинката ви. Последният ден от работната седмица е удачен ден за по-сериозни покупки. В събота и неделя бъдете предпазливи. Не пътувайте и не посещавайте места с голямо струпване на хора.

Водолей

Хороскопът ви за тази седмица

Овен През тази седмица съсредоточете усилията си върху реални и изпълними задачи. Оставете по-трудните за изпълнение неща за другата ...

За представителите на знака Водолей седмицата предполага да бъдат предпазливи. Каквото и да си мислите в първия ден от седмицата не го споделяйте с никого, дори с най-доверените си приятели. Оставете идеята да узрее няколко дни. Седмицата не е благоприятна за осъществяването на планове. Много е важно точно сега да сте сдържани, както за добро, така и за лошо. Не позволявайте да бъдете провокирани, така може да загубите позиции. Освен това периодът не е подходящ за изясняване на отношения. Бъдете толерантни към половинката си. Вие също имате своите кусури, за това не съдете никого. Изборът на партньор е бил ваш. В сряда бъдете внимателни с всичко, свързано с вода. Не плувайте, проверете дали са затворени крановете на чешмите преди да излезете от вкъщи. Не си правете сериозни планове за четвъртък, тъй като едва ли ще може да влияете на протичането на събитията. Почивните дни се отдайте на дома – всичко, което направите за къщата ви ще е успешно и ще ви даде усещане за удовлетворение.

Риби

Вашата чувствителност ще ви направи изключително възприемчиви към събитията, които ще се случват около вас. Ще станете свидетели на много конфликти. Опитайте се да не позволявате да ви въвлекат в тях. Много от приятелите ви ще ви се обадят с молба за помощ. Не е изключено да бъдете поставени между „чука и наковалнята”. Ще ви е нужна голяма доза дипломатичност, за да не обидите някого и да запазите добрите отношения с всички. Ако е възможно просто заминете далеч от големия град и суетата през цялата седмица. Природата ще е тази, която ще ви помогне да намерите нужните отговори и така желаното спокойствие. Събитията ще следват едно след друго. Предпочетете мълчанието пред това да се втурнете да се обяснявате на обвиненията, на които може би ще станете жертва тези дни. Сдържаността ще ви даде неоспоримо предимство, чиято ценност ще стане видна на един по-късен етап.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com