Какво не знаехте за това как да тълкувате сънища

12432
Какво не знаехте за това как да тълкувате сънища
Снимка: Merlin Lightpainting / Pixabay

Сънищата са голяма загадка за нас. Със сигурност сте имали сънища, които са с огромна степен на трудност за разбиране и оставате с много въпроси във вашата глава. За да дешифрирате сънищата, трябва да вземете предвид определени насоки, за да можете да разберете посланието.

Ето защо, за да можете да тълкувате сънищата, независимо дали са ваши или тези на други, тук ще ви предоставим набор от инструменти като съвети. С тях ще можете да разрешите тъмните загадки, които не изглеждат толкова ясни в ума ви.

Тълкуване на сънища от Харвард: Учени обясняват значението на кошмарите и нощните преследвания

Какво представляват сънищата? Защо са ни необходими? Имат ли смисъл? Възможно ли е да ги използваме за проникване в подсъзнанието? Да н...

По-скоро, като се има предвид, че сънищата се приемат за пътешествия на душата, където тя преодолява условията на времето и пространството (нещо, за което не можем да гарантираме твърдо дали е вярно или не), от друга страна те намекват за нещо, което може би предстои да ни се случи. Разбира се, могат да бъдат както позитивни неща, така и негативни.

И все пак няма човек, който поне веднъж не се е запитал сам себе си, дали е възможно да разгадаем скритите послания на нашите сънища. Може би, за да може да го направите, трябва да прочетете написаното по-долу...

Стъпки, които трябва да следвате, за да дешифрирате сънищата

Обърнете внимание: Никога не можете да пропуснете да имате молив и хартия близо до мястото, където спите, или телефон с наличните „бележки“, за да напишете събитията от сънищата, така че да можете да събирате и опишете всички подробности възможно най-подробно.

Сънищата, които вещаят опасни заболявания

Понякога сънищата могат да бъдат предвестници на сериозни заболявания. Сюжетите им са в състояние да посочат директно конкретен здравос...

Герои: Те са много подходящи за тълкуването, защото според някои експерти (може да са част от някои неща, които искаме), точно те са тези, които без да ги разпознаваме в съня си, искаме да направят това или онова нещо. Може би търсим от тях някаква помощ?

Ключови думи: Ключовите думи са жизненоважни, тъй като по-голямата част от комуникацията която осъществяваме е чрез думи и това, което разбирате от тях. Те са много важни елементи, които трябва да имате предвид. От значение е дали в съня ви са ви безпокоили и обиждали, или пък обратното -  били сте похвалени или са ви казали приятни емоционални неща.

Околна среда на съня: Както казахме по-рано, може да има други знаци в сънищата като пейзаж, дрехи, коли, кухненски прибори, улици и още много други, които дават смисъл на съня. Това са пак закодирани значи, които могат да ни дадат яснотата какво точно означава съня ни за реалния живот.

Прибягване до усещания: Трябва да вземете предвид всеки един от детайлите, които сте почувствали в съня независимо дали въпрос за някакви ласки между хората, ласки към самите вас, чувство на радости или тъга. Това е много уместно, когато става въпрос за дешифриране на сънища.

Какво значи, когато сънуваме ПАРИ

Много често в сънищата ни присъстват пари. Чудили ли сте се някога дали този елемент има нещо общо с реалния живот? В днешната статия щ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com