Какво ни очаква през годината на Коня

305580
Какво ни очаква през годината на Коня
Снимка: Thinkstock

Според източния хороскоп годината на Коня започва на 31 януари 2014 година и ще продължи до 18 февруари 2015 година.

Силата на дървото, което е способно да премине през преградите и силата на Коня ще помогнат на хората да постигнат своите определени цели през годината. Особено успешна ще е тя за родените през 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 и разбира се през настоящата 2014 година.

Настъпва месецът на Водолея

Понеделник, 20 януари започва с астрологичното събитие на преминаването на Слънцето в знака на Водолея.  Деловата активност ще се ...

Обща прогноза

Симисълът на годината – Конят – обещава да помогне на много хора да решат проблемите, които „носят“ от изминалата година. Ситуацията ще се подобри още с първите дни от годината. Но на смяна на решените проблеми, както често се случва, ще се появят нови и тези, които искат да успеят, ще трябва да работят упорито.

Конят няма да ни даде да плуваме по течението и да се отпуснем. Ще има ситуации, с които ще трябва да се преборим. Това може да прояви най-добрите качества у някои, но и отрицателните у тези, които не са свикнали с трудностите. Затова мнозина ще покажат истинската си същност.

Освен това, именно през тази година много хора ще се разделят с предразсъдъците и стереотипите, които са им пречили в живота. Това ще даде възможност за развитие в различни сфери. Новият поглед ще направи света по-различен, а изводите по-точни.

Изобщо Конят не обича прекалено консервативните хора и тези, които непрекъснато се придържат към правилата, особено, когато те ни потискат. Ако поведението ви не пречи никому, значи имате право да постъпвате точно така.

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Звездите са категорични да избягвате конфликтите през настоящата 2014 година. Ако все пак се налага да решите даден проблем, проявете максимално дипломатичност и такт. Не е нужно да разпалвате спора, тъй като много скоро сами ще съжалявате за това.

Независимо от възникващите препятствия, Новата година ще бъде по-спокойна и стабилна, а проблемите няма да имат катастрофален характер. Промените в много сфери от живота ще са положителни и за пореден път ще ни убедят, че всяко зло е за добро, макар да не го осъзнаваме веднага.

Любовта през годината на Коня

Началото на 2014 година ще донесе хармония и покой далеч не на всички. Ако в отношенията ви с партньора има проблеми те, най-вероятно ще се задълбочат, а вие и избраника ви ще се изнервите допълнително. Ако, обаче, проумеете истинската причина за конфликта, през пролетта отношенията може да се подобрят, като върнат топлината и увереността в живота ви.

Лятото е романтичен период, както за обвързаните, така и за тези, които все още търсят своята половинка. Вероятността да срещнете любовта на живота си е голяма точно в този период. През есента и началото на зимата отношенията леко ще се усложнят, тъй като повече внимание ще изисква работата ви.

Планетите през 2014 г. – кой какво ще ни даде

Новата 2014 година ще донесе много промени. Разплатете се, колкото се може да по-рано с тези, на които дължите нещо, за да не ви спъва ...

Кариерата през Новата година

Най-голям успех в професионален план ще имат тези, които се занимават с практическа дейност. Хората ще бъдат изпълнени с нови идеи, които може да се превърнат в революционни открития. Трудолюбивият стопанин на годината няма да обиди никого, който целенасочено върви към постигането на плановете си и не мързелува.

Ако заемате ръководна длъжност трябва да много внимателно да контролирате работния процес.

Финансите през 2014 година

Особено внимание трябва да се обърне на планирането на финансите. Не е изключено да има материални сътресения. Трябва да се научите да планирате разходите си и да не сте прекалено разточителни.

Планетите през 2014 г. – кой какво ще ни даде

Новата 2014 година ще донесе много промени. Разплатете се, колкото се може да по-рано с тези, на които дължите нещо, за да не ви спъва ...

Това не означава, че трябва да се лишавате от основни покупки, но те трябва да бъдат много добре обмислени. Дайте си сметка дали действително тази вещ ви е нужна.

Здравето в годината на Коня

Тъй като годината на Коня ще е изключително активна, на мнозина ще им бъде трудно да издържат на темпото. Най-уязвима ще е нервната система. Поради претоварване в работата или в семейството някои може да изпаднат в депресия, от която няма да е лесно да се измъкнат. Ако попаднете в такова положение не се опитвайте да се справите сами, а потърсете помощта на специалист.

Особено внимание обърнете и на имунитета си. Отслабването му може да ви докара редица проблеми. Задължително употребявайте повече витамини, най-добре си ги набавяйте от пресни плодове и зеленчуци.

Не забравяйте да си почивате. Често излизайте сред природата.

Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от ...

Още интересни прогнози, хороскопи, съвети за здраве, семейство и любов четете в сайта sroditeli.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com