Какво разкрива рожденият месец за интимния ви живот?

4116
Какво разкрива рожденият месец за интимния ви живот?
Снимка: iStock

Нека разберем в кои месеци се раждат по-решителни и страстни хора, когато става въпрос за интимни ласки, и в кои: меки и нежни.

Януари

Родени в най-студения месец от годината, тези партньори винаги са готови да експериментират в леглото. Те са упорити и ексцентрични. Никога не бихте си помислили това! Но не очаквайте от тях да изразяват бурно емоциите си, ако едва се познавате.

Февруари

През този месец се раждат авантюристите. Те имат много страст и вие също трябва да дадете всичко от себе си. Опитайте и може би ще успеете да се сближите. Те са страстни, но емоционално отдалечени. Но отдадеността към любимите хора ще им помогне да изградят успешен интимен живот.

Март

Родените през март обичат да прекарват времето си в леглото. Те правят секс по много чувствен начин. Дават на партньора си всичко, което имат, и благодарение на това често се издигат до нови висоти на духовността. Това са невероятни любовници, които са готови да направят всичко, за да ви задоволят и да преминат на друго ниво на интимност.

Учени разкриха каква е връзката между месеца на раждане и продължителността на живота

Април

Хората са независими, но когато са страстно привързани към някого, те дават всичко от себе си. Те са горещи, впечатлителни и много страстни. Страстта им е огромна, но много често се уморяват от хората. Трудно е да ги заинтересувате за дълго време, но те са невероятно страстни и романтични.

Май

Предпочитат удобния, чувствен и нежен секс. Те обичат самия процес. Искат да правят любов върху сатенени чаршафи в красиво декорирана спалня и са много придирчиви по отношение на връзките. Такива хора са много придирчиви при избора на партньор.

Юни

Родените през юни са нетърпеливи да опитат всяка позиция, защото искат да знаят за всичко. Те не са толкова страстни, колкото родените през февруари, но също така са доста ярки. Ако искате да говорите с някого за "мръсни" дела, то това са тези, които ви трябват.

Какъв човек сте според месеца на раждане?

Юли

Те имат дълбока емоционална компонента. Те трябва да се чувстват в безопасност с партньора си. А ако вече са се съгласили да правят секс, ще направят всичко, за да задоволят човека до себе си.

Август

Те могат да бъдат както изключително егоистични, така и изключително щедри. Искат да получат потвърждение, че партньорът им се чувства добре с тях. Мразят да им се казва какво да правят в леглото; егото им страда от това.

Септември

Страстни, но винаги контролират емоциите си. Ето защо, когато става въпрос за секс, партньорът ще трябва да работи усилено, за да ги накара да се отпуснат и да постигнат страхотен оргазъм. Те не се втурват веднага в секса, но ако имат чувства, няма да направят нищо по въпроса.

Октомври

Те обичат да рисуват романтична, страстна картина и да разказват на партньора си как ще се случи всичко и как ще се почувства той. Октомврийците предпочитат да се движат бавно. Защото те са за романтиката. На родените през октомври може и да им липсва страст, но те компенсират това с романтично ухажване.

Ноември

Идеално въплъщение на това, което се нарича "страстен секс". Те просто трябва да притежават партньора си и да изискват същото от него. Те са собственици. Опитват се да опитат всичко.

Декември

Много креативни в леглото. Обичат да измислят истории и да си играят с партньора. Понякога може да е трудно да се свържете с тях емоционално, но всеки секс с тях е забавен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Май месец носи изобилие на тези 4 зодии

30 утвърждения за привличане на мъж в живота ви

4 хитри трика да излезете от токсични отношения

Топ 5 зодии, които са страстни любовници

Яжте и отслабвайте: Идеалните закуски, с които да задвижите метаболизма си

Как да боядисаме яйца без химикали - лесен начин, с който ще изненадате гостите за Великден

Как да се справим с подпухналите очи всяка сутрин?

Понеделник след Великден - как се нарича този ден

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com