Какво ще донесе седмицата 7-13 юни на всяка зодия (Част 1)

16393
Какво ще донесе седмицата 7-13 юни на всяка зодия (Част 1)
Снимка: istock/Guliver

ОВЕН

Седмицата ще мине под знака на ангажименти с роднини и близки. Ще се справите с тях, но това ще ви отнеме много време и енергия. Ако сте във връзка, сега е моментът да поговорите сериозно за следваща стъпка – годеж, брак, дете. Ще се натъжите от неприятна новина, свързана с човек, с когото не живеете. Избягвайте конфликтите. Ще имате много поводи да влезете в скандали, но запазете спокойствие. 
В работата нещата ще вървят спокойно и безпроблемно.

Ето как се държат различните зодии, когато са ядосани

Без значение колко сте спокойни, от време на време всички се ядосваме и понякога този гняв излиза извън контрол. Може да сте от типа хо...

ТЕЛЕЦ

Подгответе се за тежка в емоционално отношение седмица. Очаква ви житейска раздяла или болезнена липса на човек, който не е до вас. Сънищата ще ви върнат в миналото, хора, които вече не са сред живите и това ще ви накара да направите анализ на живота и връзките си с хората. В професионално отношение ще се радвате на успехи и добри резултати. Ако се колебаете дали да се захванете с нова работа, сега е моментът да опитате. Ще се радвате на нова придобивка в домакинството, не много скъпа, но полезна и дълго отлагана покупка. Младите момичета и момчета да бъдат внимателни във връзките и да не се втурват страстно, за да не претърпят разочарования.

БЛИЗНАЦИ

Предстоят ви неочаквани събития, свързани с ваши роднини, които живеят в друг град или друга държава. Ще чуете неприятна новина за ваш приятел, което ще ви разочарова. Възможни са проблеми в домакинството, породени от повреда на домакинска техника. Ще чуете обещания за помощ и подкрепа от близки, но не им вярвайте. Подгответе се, че накрая трябва да се справите сами. Необвързаните Близнаци ще се ръководят основно от собствените си парични интереси.  

РАК

Най-токсичните любовни връзки в зодиака

Съвместимостта във връзката е преди всичко разбиране и зачитане на нуждите на другия. Но при 6 двойки в зодиака липсва хармония във вс...

Седмицата ще е напрегната и леко стресираща, основно заради големите ви амбиции и очаквания. Огромното ви желание да постигнете успех е причина за напрежението. Внимавайте с амбициите, избягвайте всякакви хитрости или злонамереност, защото ще доведат до нежелани последствия. В работата ще се радвате на успешно реализиране на забавени проекти. В центъра на дейностите ви на работното място ще са ангажименти, стартирали в миналото, които сега е време да довършите. Ще имате неочаквани разходи, свързани с проблеми на ваши близки. В семейството и личния живот нещата няма да търпят никаква промяна. Вълненията ви тази седмица ще са изцяло в работата.

ЛЪВ

Изключително успешна седмица ви очаква. Ще получите подаръци, подкупи, всякакъв вид внимание, което ще поласкае егото ви. Възможни са и материални придобивки от роднини или паричен бонус в работата. Не е изключена и печалба. Не се концентрирайте в успехите си в материално отношение, помислете с какво може да изненадате хората, които обичате. Не ги пренебрегвайте, опитайте се да им покажете колко важни са те за вас.  

ДЕВА

Съветът за щастие в любовта, който трябва да запомни всяка зодия

Независимо дали вярвате в астрологията или не, тези съвети ще да ви помогнат да запазите настоящата или бъдещата ви връзка. Ето кой е ...

Очаква ви седмица на несигурност и безпокойство. Ще чуете неприятна новина за близък роднина, на което няма да знаете как да реагирате. Очакват ви интересни и неочаквани срещи и събирания с роднини. Ще ви се наложи да вземете важно решение, свързано със събитие от живота на роднина. Ще ви се появят възможности за пътувания, основно по бизнес или среща с хора за решаване на имотни дела. Необвързаните Деви ще се радват на материални и финансови придобивки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com