Какво ще ни донесе пълнолунието в Скорпион

45696
Какво ще ни донесе пълнолунието в Скорпион
Снимка: Thinkstock

Днес, 14 май, в 22,15 ч. ще настъпи пълнолуние в знака на Скорпиона.

Пълнолунието в Скорпион обикновено се изразява с повишена нервна възбудимост, смяна на настроенията и емоционална нестабилност. По-осъзнатите и духовни  личности може да получат своите знаци чрез сънищата.

Пълнолуние във Везни - любов, баланс и благодарност

Днес настъпи пълнолуние във Везни – знакът на баланса и хармонията. По този начин Луната се противопоставя на активната енергия н...

Скорпионът е знакът на трансформацията, на смъртта и последващото прераждане, но вече с ново значение и нов опит. Загубите в този ден не са абсолютни и фатални.

Загубата при пълнолуние в Скорпион се състои в това да дадеш нещо на някого или някой да си тръгне, за да може да се промени и да се върне отново, но вече на друго ниво, с нови разбирания и ново приемане.Днешното пълнолуние ще покаже на мнозина слабите им места, но не за да им причини болка ида ги изкара от кожата им (което ще е първата реакцията при мнозина), а за да осъзнаят, че през следващите две седмици ще трябва да направят нещо с това слабо място.

Опитайте се да погледнете от различни страни на своето уязвимо място. Сега е моментът да потърсите нови източници на сили, които ще ви помогнат да съживите слабите си места.

Денят на настоящето пълнолуние е изключително наситено със сила, която обаче не трябва да се използва за разрушение, а за съзидание. Желанието за решителност и активни действия сега може да доведе до деструктивни последици, затова ако съзнавате от какво искате да се избавите, с какво да скъсате и да спрете в живота си – използвайте енергията на това пълнолуние.

Старото иска стане ново и животът сякаш сам ще ни тласка към необходимите промени. Те може да ни се сторят прекалено резки и неуправляеми – важно е да ги следваме и да не  се опитваме да им се противопоставяме. Бунтът може да доведе само до разрушение.  За да не унищожите нещо ценно, което сте създавали с години,днес може да направите основно почистване и да изхвърлите старите вещи.

Обърнете внимание на това, което ще ви дразни. Това са качества, които си струва да преработите или дори само да признаете, че имате. Ако сте по-силни може да започнете да променяте, педи всичко себе си, а после и собствения си живот.

Вижте още интересни статии за психология, здраве, астрология, отношения и възпитание в СРодители

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com