Какво забелязва първо противоположният пол във вас според зодията?

20877
Какво забелязва първо противоположният пол във вас според зодията?
Снимка: iStock

Безспорно всеки от нас има своята уникална черта от характера, която го прави неустоим за противоположния пол. Чарът се изразява под една или друга форма. Понякога той не се вижда с просто око и е нужно време, за да бъде забелязан и оценен. Според астрологията всеки зодиакален знак има определени черти, които го отличават от останалите и същевременно го правят привлекателен за другите.

Ето какво ще забележи противоположния пол във вас според зодията.

Овен

Вашата смелост, която проявявате не само в трудни моменти, няма как да остане незабелязана за противоположния пол. Не само това. Тя ще бъде оценена по достойнство, ако допускате повече хора до себе си и не изграждате постоянно невидими стени с околните.

Телец

Представителите на тази зодия правят всичко със страст и се влагат на 110 %, ако каузата си заслужава. Могат да бъдат вдъхновяващи за околните и най-вече за противоположния пол. Ако ще е любов - трябва да е изпепеляваща!

Близнаци

Близнаци са комуникативни и отворени личности, които лесно се привързват и са изключително мили с всички. Именно това поведение е привлекателно за противоположния пол и е първото нещо, което ще забележат във вас.

Рак

Творчески натури са представителите на тази зодия. Изкуството ги влече и определено имат набито око за него. Могат да говорят с часове за изкуство и това е може би най-отличителната им черта, с която изпъкват пред противоположния пол.

Това са 5-те зодии, които имат доста ТЕЖЪК характер

Лъв

Самоувереността им лъха във въздуха от километри. Те ходят с високо вдигната глава и няма как да останат незабелязани не само за противоположния пол, но и от всички останали. На някои може да им се стори арогантно тяхното поведение, но за други изключително секси.

Дева

Постоянството, с което преминавате през живота си е движеща сила не само за вас, но и за околните. Често сте давани за пример как нещо може да бъде постигнато, стига да го искаш наистина и да не се отказваш до последно. Именно това се забелязва и оценява от противоположния пол!

Везни

От тях извира талант и всяко нещо, с което се захванат им идва отръки. Няма как да останете безразличен към такъв човек.

Скорпион

Мистерията, която витае във въздуха около всеки Скорпион може да бъде едновременно магнетична и плашеща. Скорпионите са изключително интересни личности, които трудно допускат хора до себе си и именно това ги прави привлекателни за отсрещния пол.

Стрелец

Чувството им за хумор е способно да обезоръжи всеки представител на противоположния пол. Освен това тяхната откровеност високо се цени и няма как да не бъде отбелязана като качество, което се отличава сред Стрелците.

Това са 4-те зодии с НАЙ-труден характер

Козирог

Това, че държите на семейните ценности и за тях винаги те са на първо място, е най-силната ви черта, която високо се оценява от бъдещия ви партньор. Често тя се забелязва първо и е в основата на задълбочаване на взаимоотношенията с човека до вас.

Водолей

Водолеят кипи от енергия и е толкова свободолюбив, че може да напусне работа на момента, в който шефът се опита да му наложи волята си. Непреклонността и силата да намират решение на всеки проблем, е сред ключовите качества на тази зодия.

Риби

Вашата съпричастност и силна отдаденост, с която влизате във всяка връзка, е вероятно първото нещо, с което привличате партньорите си. Това, че сте напълно отдадени и винаги помагате в беда е качество, от което мнозина недоброжелатели се възползват за съжаление. Бъдете по-внимателни и не вярвайте сляпо на всеки!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com