Какъв човек е мъжът Рак

121121
Какъв човек е мъжът Рак
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът зодия Рак е таен мечтател, нежен и чувствен човек. Всички тези качества дават право да се смята за най-уязвимия знак на Зодиака. Той е наистина сантиментален и романтичен. Никой друг мъж не разбира желанията на жените и фината женска природа. Обича да фантазира, но в същото време има сила и постоянство, които му помагат в постигне успешни резултати в живота. Ракът е приятелски настроен, но чувствителен. Ако почувства, че е пренебрегнат ще „изпълзи“ в дупката си и ще остане там за дълго. Ще се надува, жали и укорява света, който не разбира фината му душа. Дори една небрежно изоставена дума може да му навреди.

Как обича мъжът Рак

Мъжът Рак е рядкост сред мъже. Той не забравя рождения ден на любимия си. За датата, която сте се срещнали, той си спомня, дори самия празник. Той търси свой идеал, изграден само в главата му. Жената до такъв мъж, трябва постоянно да говори за любовта, предаността и уникалността на мъжа Рак.

Ракът обича постоянна връзка, не разпилява силата и вниманието си към много жени - предано се предава на тази, която е търсил цял живот. Между другото, много често не се чувства добре, заради капризи и прекомерни изисквания. Ако вече сте станали любимата жена на мъжа Рак, ще се къпете в неговата любов, като в река, и никога няма да бъдете лишени от неговите грижи и внимание.

Рак - мъжка сексуалност

Мъжът Рак е умел любовник, трудно е жена да го напусне. Той е пасивен в пастелите, но нежността лъкатуши по ръба. Той не приема секс, без любов. Тези две концепции за него трябва да се допълват взаимно. Духовната интимност е по-важна за него, отколкото физическата интимност. Той е отзивчив любовник, ще изпълни всяко желание на любимата си, страстният секс не е за него. Като цяло в живота мъжът Рак е някак арогантен и вярва, че една жена трябва да търси любовта си, а не обратното. На такъв принцип изгражда и сексуални отношения.

Мъжът Рак - женен

Всичко, което трябва да знаете за зодия РАК

Какви са раците в работата, любовта, секса и приятелството? Какво не харесват Раците и какво е важно да запомните за този зодиакален зн...

Ракът избира дълго време. Непрекъснато сравнява, постоянно се влюбва, проверявайки жените за съответствие с идеала си и „прекъсва“ ненужните отношения. Ракът е верен съпруг. Къщата за него е онази крепост, където най-накрая може да стане себе си, да се потопи в мечтите си. Той ще се опита да спаси семейството си до последно - бракът за него е свещен. Като фина душа, той вярва в любовта към живота и страда много, ако това твърдение бъде опровергано. Жената, която обича Рака, ще бъде щастлива и спокойна, през целия си живот. С течение на годините ще станат най-добри приятели.

Мъжът Рак живее за семейството си. Жена му, винаги трябва да е до него, готова да го подкрепи в трудни моменти. Младата съпруга ще трябва да бъде търпелива, докато съпругът й се „откъсне“ от бащината му къща. Ракът не обича промяна и процедурата за създаване на ново гнездо е донякъде болезнена за него.

Съвети за жени

- Ако сте харесали мъжа Рак:

- Бъдете възможно най-фини;

Жената Рак - нежна и ефирна като водата

Жената Рак е чувствителна, но това не се отнася само за нейните нужди, но и за нуждите на другите, което я прави една от най-ценните и ...

- Нежност и топлина - това е, което трябва да излъчвате;

- Трябва много да обичате децата и милостта;

- Бъдете грижовна съпруга - отнасяйте се с него като с детето си;

- Мъдростта и силата на волята са вашето първо оръжие;

- Помнете със сигурност - вашият мъж Рак е най-добрият и това си го повтаряйте непрекъснато.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com