Какъв страх има всяка зодия?

12743
Какъв страх има всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Всички ние имаме различни страхове, но някои от тях са в нас, заради подредбата на планетите и звездите, под които сме родени.

Вижте кои са те:

Овен

Макар на пръв поглед овните да изглеждат безстрашни, това което всъщност ги ужасява са рутината и застоя. Те не понасят безделието и това да се чувстват безполезни е техния най-страшен катарзис.

Телец

Ужасът за тях са промените. Те обичат бита и ежедневието, което са подреждали дълго време и към които са се приспособявали. Всяка промяна за тях е цяло приключение, което ако могат винаги ще избегнат.

Близнаци

Точно обратното на телците, близнаците обожават промените и новите неща, които им се случват, очакват с нетърпение всеки ден. Ако няма нищо ново в деня им, поне едно, те се чувстват нещастни, безсмислени и депресирани.

Рак

Романтична, вечна любов. Това е тяхната основна цел и приоритет в живота, а идеята никога да не я намерят и да останат сами и необичани, ги ужасява дълбоко и стресира.

От какво се страхуват зодиите Везни, Скорпион, Стрелец

Лъв

Това да не ги приемат насериозно и да загубят авторитета си пред хората, е най-големият страх на лъвовете. Те обичат да са център на внимание и да ги слушат и гледат в устата и обратното ги изкарва извън равновесие.

Дева

Ред навсякъде около тях е средата, в която виреят най-добре, особено ако е ред, който те сами са вкарали. За тях например “артистичния хаос” на близнаците би бил някакъв тотален кошмар, който само ще ги умори и изкара извън нерви.

Везни

Самотата за везните е техния бич. Те обичат да бъдат сред хора, да бъдат обичани, изслушвани и ценени и това да остават сами винаги ги плаши, също като малки деца.

Скорпион

Знаците на Вселената, които ти казват, че трябва да спреш

Съдбата си знае работата и понякога трябва да спреш и да се огледаш за знаците. Възможно е да сме се отклонили от верния път и да получ...

Скорпионите говорят тихо, потайно, внимават къде, какво и на кого казват и показват тайните си. Най-големият им страх е тези тайни да стана обществено достояние, за да не би случайно да ги помислят за лоши, глупави и всички негативни качества, за които те могат да се сетят.

От какво се страхуват зодиите Овен, Телец, Близнаци

Стрелец

За стрелците думи като “Не трябва!” и “Забранено!” са табу. Те ненавиждат ограниченията и не могат да бъдат сред хора и среда, в които не се чувстват свободни да работят, да се развиват и да бъдат себе си.

Козирог

Хората, които винаги постигат целите си, са представители на тези зодии

Някои хора са родени да си поставят цели и да ги постигат. Те обичат дните, в които трябва да работят усилено, за да спечелят парите и ...

Това да не постигнат целите си е истински ужас за козирозите. Те имат дълбоки мечти и широки хоризонти на погледа си и не искат да си представят дори какво е да не постигат желаното. Ако това не се случва, се превръщат в меланхолични същества, които повече съществуват, отколкото живеят.

Водолей

Едни от основните им страхове са еднообразието в живота и ограничаването на личната свобода. Но още по-голям ужас за тях е да се изявяват пред хора. Колкото по-голяма публика, толкова по-силно треперене на гласа и ръцете. Ако искате да изплашите водолей, просто му посветете задачата да държи тост пред голяма публика...

Риби

Чувствителни и дълбоки, рибите не могат да функционират от дебелащината и грубостта на хората. Те изпадат в дълбоки философски кризи на база всяка критика около тях и дълго време ги преживяват и премислят, което е способно да ги разболее.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com