Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

18921
Класация на най-добрите съпрузи според зодията им
Снимка: pixabay.com

Какво казват звездите за потенциала на вашия избраник?

Всички знаем, че представителите на зодиакалните знаци имат определен характер, но малко хора се замислят за това, че това влияние се отразява във всички области на живота. Начинът, по който се проявявате в работата, в ученето, в общуването с другите и дори в седенето в социалните мрежи, до голяма степен зависи от това под какъв зодиакален знак сте родени.

Семейният живот не прави изключение и дори тук можете да определите как ще се развие той, въз основа на набор от характеристики на вашия знак. Можете да научите много повече за един човек, отколкото той може да разкаже за себе си. За това какъв съпруг ще бъде един мъж според хороскопа си, разказа ясновидка и таролог Саона.

Още: Някои зодии ще потънат в земята от срам днес - ето кои са те!

Телец

Мъжете Телец са силни и верни съпрузи. Мъжете от зодия Телец не искат да изневеряват, обичат стабилността си и рядко решават да разклатят лодката. Ще имате късмет да се омъжите за мъж Телец, тъй като той ще ви уважава и ще цени връзката ви. С него е лесно да се разговаря и да се намират компромиси. Освен това мъжете Телец проявяват спокойствие в общуването, така че конфликтите с редки случаи могат да развалят брака, в който съпругът е мъж Телец.

Везни

Мъжът Везни е много открит, харизматичен и привлекателен, което означава, че и другите жени ще му обръщат внимание. Той наистина иска да бъде верен на съпругата си, но е твърде общителен и това може да се окаже истински проблем, когато става въпрос за вярност. Проявата на ревност е един от основните проблеми за Везните. Трудно му е да решава конфликти сам, по-скоро би се опитал да се абстрахира и да ви остави насаме с мислите си. Той е много добър, но често не може да разбере и да признае грешките в собственото си поведение.

Още: Тактики за съблазняване според хороскопа: най-недостъпните зодии

Водолей

Друг благосклонен знак, когато става въпрос за брак. Не всичко обаче е лесно, защото тези мъже са мечтатели и понякога това, което искат от живота, абсолютно не се слива с вашите идеи. Когато мъжете Водолеи се женят, те имат много ясна представа какво искат в брака и най-често това, което искат, е невъзможно да се реализира. Освен това те не са толкова отворени да говорят за евентуални брачни проблеми, затова понякога остават встрани. Водолеите винаги искат лекота и приключения, без значение дали са на 20 или на 45 години.

Дева

С добри намерения съпругът ви от зодия Дева възнамерява постоянно да ви засипва със съвети. Дали можете да го понесете или не, е съвсем друг въпрос. Девата иска да бъде най-добрата, но в същото време иска и вие да сте най-добрата, а кой знае какво включва това изобщо? Той може да иска да поддържате фигурата си на Дева, да спрете да харчите пари за скъпи продукти, да преминете на растителна диета или да се откажете от козметиката. Той е много принципен, когато става въпрос за взаимоотношения. Ако не сте готови съзнателно да губите в повечето домашни спорове, тогава ще ви е трудно в брака с мъж Дева.

Още: Какви грешки във връзките допускат различните зодии

Овен

Със съпруга Овен ще бъдете добре защитени и финансово обезпечени, но не можете да разчитате, че той ще ви остане верен. Мъжете Овен не са създадени за моногамия и въпреки че се опитват да бъдат примерни семейни мъже, те често изневеряват на съпругите си. Ако това ви притеснява, първата ви линия на защита е винаги да поддържате искрен диалог, тъй като те са отворени за преговори.

Скорпион

Ако сте омъжена за мъж, роден под знака на Скорпион, знаете колко различен, неразбран, непоносим и страстен може да бъде той. Вероятно сте се влюбили в добрия му външен вид и съблазнителните му обещания. Вътре в Скорпионите се крие сложна емоционална система, която може да бъде разбрана само с годините. Той е мълчалив, когато става въпрос за вътрешни проблеми, също така му е трудно да ви помоли за помощ, когато е притеснен от нещо. Като цяло Скорпионите са добри семейни хора, просто трябва да свикнете с нетрадиционния му характер.

Още: Какви бижута не трябва да носят различните зодии

Стрелец

Изключително романтичен е мъжът Стрелец и той ще направи всичко възможно, за да ви направи щастливи. Той е верен съпруг, въпреки че основната му отрицателна черта е ревността. Да обичаш мъж Стрелец означава да намериш човек с голямо сърце и душа и никога няма да срещнеш някой, който да е толкова страстен към теб, колкото мъжът Стрелец. Това е съпруг, който ви хвали пред родителите ви и обича жена си просто защото е такава.

Близнаци

Мъжете Близнаци са идеални съпрузи, ако се отнасяте добре с тях. Те са склонни да станат прекалено чувствителни, когато разберат, че не са уважавани. Психически мъжът Близнаци бързо се дистанцира от партньорката си, буквално в един момент е готов да прекъсне всяка връзка, която е спряла да му дава достатъчно кислород. Ако обградите мъжа Близнаци с любов и грижи, той ще ви отговори по същия начин, но, струва си само един сантиметър да преминете тази граница и ще го загубите завинаги.

Още: Зодиите в социалните мрежи: Близнаците търсят мемета, а Лъвовете публикуват селфита

Рак

Ако не виждате нищо лошо в това да изберете домашна вечер и да се откажете от каквото и да е събитие, тогава отношенията ви с Рака ще се развият добре. Те са много чувствителни, но със сигурност любящи и благоговейни партньори. Винаги трябва да обмисляте думите си, преди да ги изречете на глас в негово присъствие. Кой знае какво може да го разстрои този път. Ракът е приятен човек, но понякога ще трябва да го избутвате през вратата, за да поддържате поне някакво свободно време заедно извън собствения ви дом.

Лъв

Ако сте жена, която обича да се смее с половинката си, докато ви заболи коремът, тогава си намерете Лъв, защото никой не обича да се смее повече от този мъж. Той има страхотно чувство за хумор и позитивен поглед върху живота. Пригответе се да го подкрепяте във всичките му начинания и да се възхищавате на способностите му, в противен случай той ще тръгне да търси похвали и обожание от съседката или секретарката в работата.

Козирог

Тези мъже са създадени, за да се грижат за вас, както във финансово, така и в романтично отношение. Споровете със съпруга ви Козирог обикновено са свързани с парични въпроси, но като верни партньори те са начело на списъка на най-добрите съпрузи. Понякога Козирогът се стресира твърде много и тогава ще трябва да го вразумите. Но въпреки това Козирогът винаги ще помни подаръка за рождения ден, който сте искали, датата на сватбата ви и името на любимите ви цветя.

Риби

Съпругът Риби приема ролята си много сериозно и се ангажира да осигурява семейството както финансово, така и като романтичен партньор. Рибите ще ви донесат цветя, ще ви приготвят вечеря и ще ви подарят една незабравима нощ. Понякога ще трябва да му напомняте за нещо, което е обещал да направи вчера, но отново е забравил да направи днес. Ако за вас безусловното изпълнение на молбите не е в основата на брака, то Рибите са отличен съпруг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com