Кое е най-късметлийското качество на всяка зодия?

11402
Кое е най-късметлийското качество на всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои са най-късметлийските качества на всяка една зодия:  

1. СТРЕЛЕЦ 

Стрелецът е първи в този списък по подразбиране; управляващата му планета е Юпитер, който винаги е бил свързан с късмет, щедрост и изобилие. За Стрелеца самият живот е богат гоблен от безценни преживявания и приключения. Стрелец сам си прави късмета, като е най-оптимистичният знак на зодиака. Те могат да видят полезна страна на почти всичко, което се случва.

2. КОЗИРОГ

Козирогът може да не е първият знак, който ви идва на ум, когато си мислите за „щастливи инциденти“, но Козирогът е принуден да успее, независимо колко време отнема. Това е доста щастлива черта. Решителността на Козирога да поеме собствената си съдба с безмилостна ефективност им дава силата да създадат колкото се може повече от собствения си късмет.

3. ЛЪВ

Самочувствието е ключова съставка за създаване на живот, пълен с късмет. Лъвът привлича всякакъв вид положителна енергия от други хора, просто защото това е, което те очакват. Те се чувстват удобно да казват на публиката точно това, от което се нуждаят, а презентацията им е толкова ангажираща, че хората обикновено се радват да им дадат това, което искат.

4. ТЕЛЕЦ 

Телецът е привлечен от богатство, красота и комфорт. Естественото им чувство за стойност и настояването за сигурност ги прави проницателни инвеститори, и то не само когато става въпрос за материално богатство. Усещането за територия на Телеца включва качествени хора и идеи, както и фини предмети. Лош късмет просто не е разрешен в техния имот.

5. РИБИ 

Какво търси всяка зодия във връзката си

Всеки има едно специфично нещо, което задължително търси във връзките си, независимо от всичко. Има много различни неща, които хората и...

Най-големият талант на Рибите е съпричастността: способността да се разбират другите хора на дълбоко, емоционално ниво. Те са склонни да знаят от какво се нуждаят другите и бързат да помогнат, което им носи голямо разнообразие от полезни връзки в техните социални и професионални мрежи.

6. ВЕЗНИ 

Честността и балансът са основната грижа на Везните, а не късметът. Всъщност, ако Везните имат късмет твърде дълго, те ще започнат да търсят негативната страна, за която знаят, че трябва да дойде. Везните по никакъв начин не са циник, но те обикновено са наясно, че всичко добро има недостатък (и обратно). За щастие, Везните могат да използват уменията си за преговори, за да увеличат шансовете си да стоят далеч от този минус възможно най-дълго.

7. ВОДОЛЕЙ 

Водолеят е умен и интелектуален, но също така ексцентричен и често заобиколен от силите на хаоса и промяната. Понякога тези промени носят щастливи изненади и отличен обрат на късмет. По-често те създават неудобна бъркотия. Водолеят е един от най-гъвкавите знаци и те умеят да забелязват обещаващи възможности в разгара на най-лошите ситуации. Техният късмет се определя от способността им да следват и да използват тези възможности.

Късмет и любов очаква тези пет зодии през 2021 година

Ще запазите ли връзката си през следващите месеци? Или пък ще получите предложение за брак? Ще срещнете ли нова половинка, ако сте необ...

8. ОВЕН 

Овенът разчита на груба сила и е решен да поеме пътя си независимо от късмета си. Това често работи в тяхна полза, тъй като те прокарват всяко препятствие по пътя си. Този подход обаче има тенденция да си създава и много врагове. Ентусиазмът на Овена е възхитителен, но успехът обикновено идва по-бързо и по-често, ако успеят да го обуздаят и да се научат как да получат това, което искат, без да превръщат всичко в състезание.

9. БЛИЗНАЦИ 

Близнаци, един от най-социалните знаци, е страхотен да впечатли хората и да бъде отборен играч. Най-големият проблем на Близнаците излиза, когато трябва да се справят сами; те просто не функционират добре в самота много дълго. Те се нуждаят от принос, мнения и валидиране от други. Късметът на Близнаците зависи от късмета на други хора, а това е лош късмет.

10. ДЕВА

Разкритие: Защо вашата зодия изневерява

Звездните знаци могат да разкажат много за живота ви. Всеки зодиакален знак има определени качества, които могат да ги определят като б...

Девата просто не вярва на късмета. Дева се доверява на списъци и бази данни и изследвания и независимо дали се случва нещо добро или лошо, те започват да търсят модели. Това не е непременно лошо нещо, но не можете да възпроизведете късмет в лабораторията. Девата има тенденция да се увива толкова логично, че да пренебрегва нова информация, която не отговаря на тяхната теория, което ги кара да пропуснат много неочаквани възможности.

11. РАК 

Ако късметът зависи от отношението, Ракът не прави никакви услуги. Този знак е склонен да бъде отбранителен, пасивно-агресивен и да държи обидите завинаги. Разбира се, Раците имат и своята сладка страна, но тъй като те са естествено срамежливи и защитни, е трудно да се достигне до тази част от тях. Ако искате да увеличите късмета си, трябва да напуснете къщата си и да поемете няколко риска, а бедният Рак трудно преживява това.

12. СКОРПИОН 

Управляващата планета на Скорпион е Плутон. Тъй като тази планета е свързана с трагедия и травматични уроци от живота, Скорпионът естествено е на последно място в този списък. Но наистина ли Скорпионите са най-нещастните хора от зодиака, или те като Плутон всъщност процъфтяват в драма и предизвикателства? Възможно ли е Скорпионът да приветства лошия късмет?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com