Кои са четирите жени на зодиака, които не могат да се обвържат сериозно?

9917
Кои са четирите жени на зодиака, които не могат да се обвържат сериозно?
Снимка: iStock

Не е лесно да бъдем във връзка, особено ако носим отминали рани, които не ни позволяват да се доверяваме на хората и сме скептични и имаме проблем с обвързването.

Някои знаци на зодиака обаче, носят този кръст цял живот, независимо през какво преминават и шансовете при тях да се получи онази мечтана връзка от всички, са много по-малки.

Това са НАЙ-наивните зодии

Скорпион

Жените скорпиони определно се забелязват и се отличават, особено когато ги чуете как комуникират с партньорите си. Ревниви, контролиращи и проклети, те могат да извадят от кожата всеки около тях в опитите си да бъдат най-отгоре и да не отстъпят никога. 

Тежко злопаметни и най-малкото нещо, което ги е засегнало, ще бъде повтаряно с години преди евентуално да затихне. Не защото е било толкова важно, вероятно дори е била самата истина, но те смятат, че техните чувства са по-важни от на останалите и никой не разбира нежните им (според тях) сърца.

Жените от тези ЗОДИИ бързо привличат противоположния пол

Днес ще говорим за онези зодиакални знаци, които са по-страстни и огнени от останалите! Всяка жена е красива по свой начин, независимо...

Лъв 

Усети ли дори капка внимание от вас към себе си, жената лъв няма да ви остави намира, докато не получи своето от жертвата си... Така де, от партньора си.

Те вярват че трябва да бъдат боготворени и носени на ръце и изобщо не се интересуват от това какво коства на партньора им. Адски ревниви и болезнено горделиви, те не изпитват никакви угризения на съвестта и са готови на всичко да докажат, че са единствено те прави.

Овен

Ако имате намерение вие да бъдете алфата във вашата връзка, не сте познали. Жената овен е властна и категорична в решенията и изборите които прави и рядко скланя глава и отстъпва. Всъщност почти никога. 

Жените от тези зодии никога няма да останат без пари!

Ще е чудесно,  ако всеки изкара по един милион долара. Има обаче представителите от зодиака, които винаги имат пари в себе си. Ког...

Те са изключително големи гъби за внимание и за тях не важат компромиси. Твърдоглавостта им в спорове е страшно дразнеща, защото много често знаят, че не са прави, но въпреки това държат до последно на своето мнение.

Тези зодии никога не прощават и не забравят обидата

Водолей

Водолеите са извън този списък ако трябва пак да говорим за проклетия, ревност и твърдоглавост. Те са изключително грижовни и любвеобилни, като също така са и търпеливи и изслушващи партньори.

Тук проблемът е, че жената водолей трябва постоянно да поддържа интереса си на ниво и да й се случва нещо ново и интересно всеки ден. Дори да са нови закачки и флирт, въпреки че сте заедно от години - за вашето водно момиче е важно да бъде интересно и огънят да се поддържа жив. В противен случай еднообразието и бита във връзката ви много бързо ще я изгонят от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com