Кои са най-апатичните зодии?

7215
Кои са най-апатичните зодии?
Снимка: iStock

Нека заедно проследим кои са най-апатичните зодиакални знаци: 

1. Лъв 

На какво се дължи апатията?

Невробиолози от Оксфордския университет са провели изследване, което е установило, че причината за апатията невинаги се явява леност ил...

Лъвът е съпричастен с хората, на които най-много се грижи. В началото може да изглежда малко плашеща, но след като я опознаете, осъзнавате какъв добър приятел е всъщност. И ако сте нейният BFF, тя ще положи усилия да се свърже с вас, когато имате нужда. Лъв е склонен да запази съпричастната си натура за тези, които го заслужават. Не че е лоша или груба, ако не сте й приятел, но тя също знае кога хората наистина се интересуват от нея и кога не. Тя може да бъде супер мила, но трябва да докажете, че ще отразявате нейната съпричастност.

2. Овен 

Овенът е един от онези зодии, които се нуждаят от реални примери за каквото и да било, за да има смисъл за нея. Разбира се, тя е невероятен приятел, но ако дойдете при нея с проблеми, с които тя не може да се свърже, вероятно няма да видите много съпричастност от нея. Овенът със сигурност се опитва да ви накара да се почувствате по-добре, когато не се чувствате като себе си, но не се изненадвайте или разочаровайте, ако нейният съвет е просто да го отърсите и да опитате отново.

3. Стрелец 

Мъката наистина обезцветява живота

Тъгата и прочие негативни емоции наистина карат човека да вижда света по-блед, сив и безцветен, като притъпява цветовата чувствителност...

Стрелецът е повече от щастлив да води дълбоки, провокиращи размисли разговори с вас, но когато става въпрос за споделяне на чувства, тя не е толкова в това. Не че тя няма да ви слуша как говорите за случващото се в живота ви, но не очаквайте и тя да е напълно ангажирана. Стрелецът леко се побърква да говори за чувства и емоции, защото това се чувства като капан за нея. Вместо да ѝ даде възможност да се отвори сама, тя може да се почувства съкрушена, сякаш я връщат в ъгъла, където няма избор.

4. Козирог 

Козирогът е един от най-малко съпричастните знаци в зодиака. Опитвате се да се отнасяте с всички еднакво, което е чудесно в общия смисъл, но когато всеки друг нормален човек би избрал емпатия, вие се впускате в убийството. Вие сте много непримирим знак, защото чувствате, че ако можете да се справяте с проблеми и да се справяте с грешките си като възрастен, тогава всеки може. И когато хората ви помолят за прошка или малко разбиране, вие получавате малко снизходително изпращане на лоши вибрации. Виждате ли, Козирогът обича да избира кога и къде да изрази емоция. Не че тя не ви вярва да приемете коя е тя; почти сякаш се свръхфокусира върху случващото се в главата й, че забравя да слуша сърцето си, което винаги я кара да изглежда по-сериозна, отколкото е.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com