Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-големите клюкари сред зодиите?

20 май 2021, 23:35 часа

Всички имаме онази колежка, която много обича да разказва на всички как Мария от счетоводство е объркала фактурите, или онзи роднина, който винаги ще ви засрами на семейно събиране, като разкрие някой таен и личен момент от младините ви. Вижте тук, какви са най-често срещаните зодии на тези хора,  защото те определят тяхната по-"клюкарска" същност.

1. СТРЕЛЕЦ

Добронамерени и шеговити, обичайно доста открити със своите лични дела, но и... доста открити с личните неща на останалите също. Обичат да изпадат в ситуация да бъбрят дълго с някого и "случайно" да им се изплъзне нещо, което им е било поверено като тайна. Не обичат да лъжат и ако ги питат директен въпрос за някого, чийто отговор иначе не биха споделили, те няма да излъжат и ще кажат истината.

2. ВЕЗНИ

Везните обичайно доста обичат да се месят в чуждите животи, защото и доста обожават да са център на вниманието и с обаятелните си истории, да го насочат към себе си. Любовта им към делата на другите, ги прави идеално "сандъче за тайни", което обичат да отварят често на шумни събирания, особено семейни.

3. СКОРПИОН

Сами за себе си, са доста обрани и рядко споделят лична информация, но обожават да я чуват за другите и да предадат нататък. Скорпионът е слушател и говорител за останалите, но неговите тайни, са си негови. Отрицателна черта им е, че биха използвали, това което са научили за собствена облага, даже и това да навреди на човека, чиято тайна са разкрили.

4. ОВЕН

Овенът е често импулсивен и шумен. Не цели да разкаже нещо умишлено за някого, но често се случва да "му се изплъзне", преди да осъзнае, че не е трябвало, или че ще прозвучи като клюка. Обичайно странят от такива неща и се дразнят, когато друг ги прави, но често попадат в същата ситуация самите те.

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес