Кои са най-красивите мъже според знака на Зодиака - всеки би искал да е един от тях

10542
Кои са най-красивите мъже според знака на Зодиака - всеки би искал да е един от тях
Снимка: iStock

Астролозите посочиха зодиите сред мъжете, които винаги изглеждат представително. Те се грижат за себе си повече от всеки друг.

Дева

Мъжете, родени под знака на зодия Дева, са готови на всякакви подвизи в името на любовта. От детството си те се учат да бъдат очарователни, съблазнителни и харизматични. И заслужава да се отбележи, че те са добри в това. Именно тези мъже са способни да спечелят сърцето на всяка жена буквално с едно щракане на пръстите си.

Везни

Везните са магнетични. Те са в състояние да привлекат вниманието на една жена, като я погледнат само веднъж. В техните очи противоположният пол сякаш потъва. Тези мъже по природа много обичат жените и го чувстват. Затова те никога нямат проблеми в любовната сфера.

10-те зодии, под които се раждат най-красивите жени и мъже

Овен

Овните много обичат да се грижат не само за себе си, но и за жените. Техните знаци на внимание определено няма да ви оставят безразлични. Те могат да намерят правилните думи, да извършат героично дело и дори да ви спасят от трудна ситуация. С Овен ще сте като зад каменна стена. Именно тези качества ги правят красиви в очите на жените.

Телец

Под този знак на Зодиака се раждат само красиви мъже, на чийто чар е трудно да се устои. Те имат изразителни очи с дълги мигли, стройно тяло, широки рамене и обичат да спортуват. И всичко това, защото те са под егидата на Венера. Телците винаги остават млади, изглеждат страхотно дори в напреднала възраст. Това са икономични мъже, всичко винаги ще бъде наред в къщата им, няма течащи кранове или счупени шкафове. Телецът на пръв поглед вдъхва доверие, те са добродушни, искрени и нежни.

Това са най-красивите ЗОДИИ според астролозите

Стрелец

Стрелците винаги търсят приключения, обичат да се борят за справедливост. Природата им е дала смел външен вид, повечето от тях са високи. Те може да имат груби черти на лицето, но това не им пречи да бъдат привлекателни. Стрелците обичат да се грижат за себе си, свикнали са да използват скъпи парфюми и да носят елегантни костюми. С възрастта те стават само по-красиви, остават във форма и изискани.

Лъв

Лъвовете се раждат красиви. Той е невероятно чаровен, упорит и може да постигне много благодарение на натиска си. Лъвът знае как да се представи, да очарова всяко момиче, почти невъзможно е да се устои на неговата харизма. Той е под егидата на Слънцето, което му придава необикновена привлекателност и чар. Особено запомняща е изразителната усмивка на Лъва, която може да омагьоса всеки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Внимавайте - тези зеленчуци имат много нитрати

Това са напитките, които бавно убиват тялото ни

За какво да използваме мокрите кърпички в ежедневието?

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com