Кои зодии са късметлии и кои – каръци?

8529
Кои зодии са късметлии и кои – каръци?
Снимка: istock/Guliver

Не винаги в живота всичко е песен и върви по мед и масло. Често пъти, когато нещо хубаво се изплъзне буквално под носа ни, започваме да се самосъжаляваме и да се вайкаме, че нямаме късмет и каръкът ни следва навсякъде. 

Кои хора са най-големите късметлии и кои съдбата най-недолюбва според зодиакалните знаци?

1-вото място печели Девата!

Поздравления за всички вас! В целия зодиак вие сте най-големите късметлии. Вашето мото е перфекционизмът и никога не трябва да си правите компромиси с него. Даденото ви от съдбата се комбинира чудесно с вашето трудолюбие. Продължавайте смело напред!

2. Скорпион

Звездите са наредени винаги във ваша полза. Доста често постигане огромни неща с минимални усилия. Но трябва добре да помните, че и при късмета има лимит. Не го приемайте за ваша даденост.

3. Лъв

Тези хора притежават изключителен баланс между външен вид, чар и интелект. Често пъти това ги изважда от най-различни ситуации и нерядко са печеливши от почти всяка такава. Все едно върху тях се е изсипала цялата божествена благословия.

4. Телец

Те са също от големите късметлии. Трудно ще имат проблеми относно семейството, финансите или здравето. Всички останали се възхищават на персоната на Телците. Единствено в любовта може да не им провърви. Въпреки това, няма да паднат духом и ще продължат напред.

5. Овен

За представителите на тази зодия, идеята да стоят и да чакат късметът да им дойде на крак пред тях, никак не е добра идея. Ако искате наистина да извикате късмета буквално на прага си, трябва да запретнете ръкави и да дадете най-доброто от себе си.

6. Риби

Боговете на любовта са твърдо застанали до вас, но едва ли така стоят нещата с вашите финансови дела. Не си мислете, че парите ви никога няма да свършат. Банковите ви сметки не са от най-тлъстите, но по отношение на любовта с право могат другите да ви завиждат. 

7. Рак

При хората Рак, за разлика от Девата звездите никак не стоят в подходящата позиция по отношение на любовта и трудно биха могли да направят нещо. За това, вместо да седят и чакат късмета, най-добре е да извикат Неволята и да се вземат в ръце. И не се самозалъгвайте, че от вас не зависи нищо. Точно обратното е!

Дрехите, които никога не трябва да носите, ако искате да имате късмет

Винаги отдаваме голямо значение на нашия гардероб. Причините за това са безброй. Красивото облекло е начин да привлечем вниманието, да ...

8. Стрелец

В живота ви нищо не се случва по лесния начин. Денонощно работите за нещата, които искате да постигнете. Но поне може да се гордеете, че всичко сте постигнали съвсем сами.

9. Везни

Вие отдавна сте разбрали, че нещата не се случват както искате и по вашия начин. Хубавото е, че това не може да спре устрема ви. Напълно наясно сте, че трябва да полагаме труд и само труд, за да успеете в живота. Изключителни борци сте и никога не се предавате.

10. Козирог

Как да привлечете пари, любов и просперитет - перфектният Фън Шуй дом

Фън Шуй е изкуство, което помага на хората да направят живота си малко по-ярък. Прилагайки източните правила, ще привлече благополучиет...

Тази зодиакална група хора, въобще не са сред късметлиите в живота. Почти винаги късметът буквално им се изплъзва под носа. Съдбата много често им обръща гръб, но с достатъчно търпение те винаги успяват да се изправят на крака.

11. Водолей

Сполуката и късметът въобще не са ваш спътник. Налага ви се постоянно само да решавате възникналите проблеми и ситуации. Полагате страшно много усилия, но късметът постоянно ви бяга. Хубавото е, че сте доста амбициозни, умни и фокусирани във всичко с което се захванете.

12. Близнаци

Определено вие сте най-големите каръци в целия зодиак. Въпреки това много често нещата се случват във ваша полза, защото никога не се предавате. Имате невероятното умение, да превръщате несполуките и болката си в сила и мотивация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com