Кой би повярвал, че цветът на котките влияе на съдбата на собственика им

23634
Кой би повярвал, че цветът на котките влияе на съдбата на собственика им
Снимка: https://unsplash.com

Обичате ли котки? А, имате ли? Ако имате домашен любимец котка, можете да научите много за себе си от него. Според специалисти котката има мисия в живота на своя стопанин и той не я е избрал случайно, а подсъзнателно. За да се определи каква е тя, се взема предвид цвета на козината на котка. Вижте кой цвят за какво отговаря.

Черна котка – ако имате такава, вероятно не вярвате в твърдението, че черните котки носят лош късмет. Истината е, че именно те носят защита на своя собственик и дома от зли сили и енергия. Черната котка пази от магии и проклятия. Тя ще ви дари мъдрост, ще отвори очите ви и ще ви научи как да избягвате неприятности. Черната котка е благословия, която може да имате в дома си.

Котката помага на здравето ни

Всеки, който отглежда животно вкъщи знае, какво означава да имаш компания и да живееш още по-щастливо. Сдобивайки се с домашен любимец ...

Сива котка – мисията им е да внесат хармония, уют и любов в дома ви. Те успокояват страстите, намаляват споровете и конфликтите. Те успокояват. Имате ли сива котка, винаги ще намират баланс. Ако живеете със своята половинка, отношенията ви ще бъдат хармонични.

Бяла котка – това са котки, които притежават лечебни сили. Бялото е символ на здравето и дългия живот. Вероятно котката ви обича да седи във вас или да стъпва и да се сгушва при местата, където ви боли. Не си мислете, че тя просто си почива – тя ви лекува и ви зарежда с позитивна енергия.

Котка на райета – един от най-често срещаните типове окраска, що се отнася до котките. Тя се характеризира със силна връзка с другия свят. Очаквайте изостряне на интуиция, сигнали и знаци от съдбата с такава котка. Вероятно много неща ще ви се струват случайно, но те съвсем няма да бъдат такива.

Рижава котка – слънчевите котки, които зареждат своя собственик и дома, в който живеят с позитивна енергия и настроение. Ще имате много късмет, благодарение на който ще успявате да реализирате всички свои цели. Не се чудете кой стои зад всичко това – вашата котка, разбира се.

Проблеми, свързани с възрастта на кучета и котки

За съжаление, нашите домашни любимци, също като нас, не стават по -млади с годините ... С възрастта в тялото на животното настъпват ред...

Многоцветна котка – тук се има предвид по-светло тяло с тъмни лапи, уши, муцунка и опашка. Това са котките на дълголетието. Ако вашият домашен любимец спада към този тип, то очаквайте успехи в работата и бизнеса.

Трицветна котка – това е котката на щастието. Проблемите ще започнат да ви подминават, ще се радвате на здрави и стабилни отношения в любовта, работата и навсякъде другаде, ще забележите и увеличени в доходите си. Ще се чувствате в мир със себе си и със света. Просто ще бъдете щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com