Кой са най-несъвместимите зодии в любовта

13646
Кой са най-несъвместимите зодии в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Телец и Стрелец

Двойката Телец и Стрелец може да се опише с две думи – пълна противоположност. Ако самоувереният Телец знае точно какво иска в живота си, то замечтаният Стрелец постоянно търси приключения и е в непрекъснато търсене на своето призвание. Телецът изглежда изключително скучен и предпазлив в очите на своя партньор, а Стрелецът – непреклонен и леко инфантилен. Но най-големият минус в отношенията им е постоянната проява на недоверие.Тези два знака подхождат към живота по съвсем различен начин.
Все пак ако успеят да преодолеят различията си, представителите на тези 2 зодиакални знака могат да си дадат много един на друг.

Тези зодии трудно приемат раздяла и са склонни да свършат някоя глупост

Раздялата е един от най-болезнените моменти в човешкия живот. Приключването на романтична връзка с любим човек може да е кошмарно прежи...

Козирог и Близнаци

Козирозите и Близнаците имат напълно противоположен начин на живот. Какво имаме предвид?! Козирогът предпочита да се разположи удобно на дивана у дома и да гледа телевизия, а след това да заспи. Близнаците пък, обожават купона,както и да си  лягат късно.
Козирогът е много скромен и тих, което се откроява още повече срещу шумната и бъбрива природа на Близнаците. Козирог има тенденция да бъде бавен, постоянен и упорит, докато Близнаци е гъвкав и има тенденция често да променя мнението си. 
От тези два Знака стават по-добри бизнес партньори, отколкото любовници.

Лъв и Риби

Лъвът е истински ловец и завоевател, и често точно това е причината за желанието му да се среща с недостъпните Риби. И щом това се случи и Рибите вече са в очарователния плен на Лъва - е, той вече няма интерес. Връзката приключва веднага, след като Лъвът постигне целта си. Друга пречка при тази двойка са напълно различните характери: Лъвовете обичат вниманието, големите компании и забавленията, а Рибите - те ще предпочетат релаксиращия престой у дома и гледането на телевизия.

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през МАЙ

Разделите категорично успяват да ни заредят с негативна енергия. Дори да не виждаме смисъл да продължаваме напред, самата промяна ни по...

Скорпион и Близнаци

Е, истински фатален съюз! Партньорите в него носят един на друг само страдание и разочарование. Близнаците са твърде независими, за да приемат ревнивото и недоверчиво отношение на Скорпиона. В тази двойка не би могло да се говори за каквато и да била хармония, защото най-често при Скорпиона и Близнаците времето във връзката преминава в определяне на това кой е по-велик.
От друга страна тази връзка има тенденция да бъде много страстна.

Овен и Скорпион

Около тях всичко е една вихрушка. Там постоянно хвърчат искри, шрапнели, стрели (на любовта и не само), и всички останали атрибути и химични реакции, за които се сещаш. Но за съжаление често всичко това няма абсолютно нищо общо с любовта в чистата й форма. В случая става дума по-скоро за съперничество и желание за надмощие над другия. Затова в тези отношения никога няма да възтържествува хармонията – забързаният и упорит Овен няма да иска да отстъпи на хитрия и хладнокръвен Скорпион, който от своя страна, също няма да даде крачка назад. Тези два знака са склонни да водят наистина тежки, разгорещени спорове. Тяхната връзка е много страстна обаче, и успеят ли да се нагодят - ще имат чудесни приключения заедно.

Трите зодии, които остават приятели с бившите си

Всеки от нас подхожда по различен начин с разделите. Едни напълно прекъсват контакта, други предпочитат да останат приятели с бившите с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com