Коя професия е подходяща за вас според зодията ви

12640
Коя професия е подходяща за вас според зодията ви
Снимка: iStock

Можете да изберете работа, която би донесла не само доходи, но и удоволствие, използвайки хороскоп. При раждането си всеки човек получава определени качества на характера, които му помагат да се развива в посоката, посочена от звездите.

Овен

Ярките и активни Овни едва ли ще бъдат възхитени от монотонната офис работа, която просто не съвпада с техния мироглед. Звездите са подготвили за тях пътя на лидери, способни да водят. Астролозите препоръчват на Овните да обърнат внимание на спортната кариера, правото или военните дела, педагогиката и медицината.

Телец

Успех очаква представителите на този знак в търговията и бизнеса, както и във всякакви професии, свързани с изчисленията и финансите. Въпреки това Телецът не е чужд на любовта към красотата, така че те могат да избират творчески професии: например, да се увлекат с бижута или да отворят моден бутик.

Близнаци

На Близнаците не им е трудно да говорят и да спечелят дори най-мрачния и непристъпен човек, затова Близнаците стават прекрасни актьори, политици, журналисти.

Рак

Раците стават страхотни дизайнери и ментори. Те се характеризират с любов към хората и състрадание, така че нямат равни в защитата и покровителството. Медицинските професии ще отключат потенциала на Рака.

Лъв

Лъвовете са подходящи за публични професии, които ще им позволят  да разгърнат пълния си потенциал. Изборът на професии, в които Лъвовете ще се чувстват на тяхно място, е голям: от стилист до политик.

Дева

Звездите им обещават късмет в области, които изискват ред, концентрация и умение за разумно управление. Девите често стават талантливи фармацевти, лесно разбират редакторския бизнес и освен това с право заемат позицията на анализатор.

Везни

Много таланти им позволяват да избират от огромен брой професии, но най-добрите са тези, които изискват висока интелигентност и търсене на истината. Телецът може лесно да се справи както с адвокат, така и с дело на следовател, може да стане успешен музикант, актьор или дизайнер.

Как да изберем мъж според професията му

Преди време военните са олицетворявали сбъднатата мечта на всяка жена. Днес младите жени са привлечени от доста по-различен тип мъже. З...

Скорпион

Скорпионите често гравитират към професията на журналисти, които трябва да пътуват до местопрестъпления, да участват във военни операции и да освещават истории, свързани с тайни. Често Скорпионите избират медицинския път, успешно овладявайки професията на хирург.

Стрелец

Те са отлични спортисти, алпинисти и спасители на височина. Стрелецът усеща животните, за да може лесно да изградят кариера, свързана с грижа, лечение и обучение на четириноги домашни любимци.

Козирог

7 професии, които жените трябва да избягват

Ясното разделение на професиите по пол отдавна е в миналото. Но въпреки това определени професии могат сериозно да навредят на личния ж...

Те трябва да търсят доходоносни професии, които ще изискват издръжливост, умения и способност да покажат най-добрата си страна. Често Козирозите попадат в сферата на режисьорската работа, стават отлични предприемачи и политици.

Водолей

Водолеите имат способността да улавят информацията в движение, да се учат и усъвършенстват сами, така че няма да им е трудно да овладеят която и да е професия, която харесват. Основното е, че в него няма скука и предсказуема рутина.

Риби

Рибите се интересуват от всичко, свързано с изкуството, затова от тях се получават отлични учители и наставници, които сеят знания в главите на учениците и внасят яснота в живота им. Често Рибите избират творчески професии, свързани с артистичен занаят, дизайн и мода.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com