Коя зодия е най-романтична в леглото?

5161
Коя зодия е най-романтична в леглото?
Снимка: iStock/Guliver

Ще се изненадате колко са различни всички зодии, когато стане дума за интимност или романтика. Привидно избухливи характери като Скорпион се превръщат в кротки агънца, когато са в компанията на любимия си, а егоисти като Лъв може да бъдат сред най-загрижените и любвеобилни партньори, които сте имали.

Нека повдигнем завесата и да разберем коя е най-романтичната зодия в леглото от всички.

Овен

Овен са вироглави инати, които изпитват трудности с изразяването на емоциите още от ранна детска възраст. Те прикриват своята лесна ранимост и не си падат много по романтиката, тъй като за нея трябва да отворят душата си и да станат уязвими. В леглото са истински перверзници, които обичат пикантните неща и когато си навият нещо на пръста са готови на всичко, за да задоволят сексуалните си прищевки.

Кои зодии обичат романтичните изненади?

Телец

Телец обича "да готви на бавен огън". Никога не почва от вратата за краката и не прави прибързани ходове в любовта. Не са от типичните свалячи и ще подходят от далеч, за да демонстрират намеренията си. В леглото обичат спокойния секс и не са фенове на разнообразието. Могат да правят едно и също постоянно и това да им носи еднаква наслада.

Близнаци

При тях винаги флирта е първо на ментално ниво, след което плавно се пренася към физически акт. Хванете ли ги в настроение, то трябва да сте готови да играете играта докрай. Близнаци не се притесняват да стигнат твърде далеч във флирта и честно казано няма тайни за тях в леглото. Сексът с тях е наслада и определено им се отдават мръсните приказки.

Рак

Безнадеждни романтици, които влюбят ли се, е за цял живот. Просто живеят, за да обичат и да доставят удоволствие на половинката си. Искат да бъдат обичани, докосвани и съблазнявани. За тях любовта трябва да е като по филмите, за да отключи необузданата им страст. Могат да ви изненадат много приятно в леглото, ако ги предразположите по подходящ начин.

Лъв

Страстни и арогантни са в леглото. Те могат да бъдат романтични, но само ако са наистина влюбени и за тях не сте поредната бройка. Тогава ще ви свалят звезди и ще бъдат най-ласкателните от всичките ви ухажори. Няма да се откажат току-така и ще търсят вниманието ви постоянно.

Топ 5 на най-романтичните зодии

Дева

Дева вярва в любовта и са много сладки, когато са влюбени. Те са непоправими романтици, които търсят принца на бял кон и очакват перфектния, за да минат с него под венчилото. Искрено се надяват, че ще изживеят романс като в приказките и ще бъдат принцесата за своя партньор, която ще бъде обгръща с внимание и няма да й липсва нищо.

Везни

Отлични любовници, които са готови да експериментират и да си доставят удоволствие в леглото под всякаква форма. Не ги е страх да излязат от комфортната си зона и да пробват нови неща. Обичат да използват играчки в леглото, с които да стимулират възбудата до нови висини. Знаят как да привлекат интереса към себе си и използват всичките си оръжия, за да спечелят вниманието на избрания.

Скорпион

Любовта с тях ще бъде страстна и може би изпепеляваща. В леглото няма да е по-различно. Сексът с тях е възпламеняващ и бурен. Обичат да доминират и трудно ще ви дадат да бъдете отгоре. Склонни са да проявят чувство за собственост в любовта и трудно понасят изневярата. Много ревниви са и могат да проявят маниакални действия, като това да ви следят или да искат да проверяват чатовете ви внезапно.

Стрелец

Стрелец са свободолюбиви личности, които честно казано не си падат много по любовта. За тях няма граници в леглото и обичат секса за една нощ. Трудно се разделят със свободата си и ако проявят романтични наклонности, то определено нещата са сериозни и са здраво хлътнали по партньора си.

Много романтика и любов предстои скоро на тези три ЗОДИИ

Козирог

Козирог знае какво иска от живота и конкретно в любовта. Той търси стабилно семейство и здрава връзка. Последователни личности са, които не обичат да нарушават първоначалните си планове, но бързо губят своята прагматичност, когато попаднат в мрежите на любовта. Тогава ще ги видите в друга светлина - срамежливи и резервирани любовници, които ги е страх да направят първата крачка. В леглото са консервативни и не очаквайте спектакъл под чаршафите

Водолей

Те имат нужда от секс на ментално ниво, преди да пристъпят към същинското действие. Либидото им расте право нагоре, ако бъдат стимулирано интелектуално. Не се свенят да пробват нови неща в секса и ролевите игри са част от репертоара им. Започват бавно, но с течение на акта се разпалват и се превръщат в страстна и необуздана натура.

Риби

Романтични натури, които сляпо вярват в безрезервната любов. Обичат да им свалят звезди и се трогват от всеки жест. Било то букет цветя или кутия шоколадови бонбони. В любовта разчитат на своята интуиция, която рядко ги подвежда. Знаят от какво има нужда партньора им и се стараят да му го осигурят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com