Култовият джип от "Оркестър без име" влиза в Арена Армеец

3687
Култовият джип от "Оркестър без име" влиза в Арена Армеец

Публиката на единствения по рода си спектакъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще има невероятната възможност не само да види на живо оригиналния, култов джип от знаменития български филм, но и буквално да се докосне до него. Прословутият автомобил, с който музикантите от лентата обикалят българското Черноморие в търсене на големия успех, ще премине непосредствено покрай гостите в Арена Армеец.

Впечатляващи декори и уникален LED екран с размери над 250 кв. м ще осигурят визуализацията на мащабната продукция. Публиката в Арена Армеец ще наблюдава отблизо и детайлно действието в мюзикъла, благодарение на над 5 камери, които ще следят всяка стъпка на артистите – Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Станимир Гъмов (Филип), Филип Аврамов (Павката), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко).

Павката от Оркестър без име - мюзикълът с най-високото отличие на съюза на артистите в България

Талантливият Филип Аврамов - една от най-ярките звезди в мюзикъла ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, който ще покори публиката в Арена Армеец на 1 ноемв...

Съвсем скоро предстои да бъдат обявени и останалите актьори, които ще влязат в ролите на незабравимите образи от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Коя ще бъде звездата, която ще изпее емблематичната „Che sara“ , ще разберем до броени дни…

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билетите за събитието вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com